Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Belangrijke Informatie Over De Apotheek Weimarstraat Den Haag

Belangrijke Informatie Over De Apotheek Weimarstraat Den Haag

  • bởi
Peperdure medicijnen 'nagemaakt': Haagse apotheek opent lab - OMROEP WEST

Belangrijke Informatie Over De Apotheek Weimarstraat Den Haag

Peperdure Medicijnen ‘Nagemaakt’: Haagse Apotheek Opent Lab – Omroep West

Keywords searched by users: apotheek weimarstraat den haag regentesselaan den haag, bloedprikken regentesselaan den haag, dr vrij den haag, apotheek regentesselaan openingstijden, homeopathische apotheek, huisarts egberts den haag, huisarts regentesselaan, apotheek den haag

Wat is een apotheek?

Een apotheek is een medische faciliteit die verantwoordelijk is voor het leveren van medicijnen aan patiënten. Apotheken spelen een essentiële rol in de gezondheidszorg door zorgvuldig voorgeschreven medicatie te verstrekken, medicatieveiligheid te waarborgen en patiënten van advies te voorzien. Ze vormen een belangrijke schakel tussen patiënten, artsen en andere zorgverleners.

Patiënten kunnen bij een apotheek terecht voor het ontvangen van voorgeschreven medicijnen, maar ook voor andere producten zoals vrij verkrijgbare medicijnen, medische hulpmiddelen en gezondheidsproducten. Apothekers hebben een gedegen kennis van geneesmiddelen en kunnen patiënten informeren over het correcte gebruik en eventuele bijwerkingen.

Locatie van apotheek Weimarstraat Den Haag

Apotheek Weimarstraat is gevestigd aan de Weimarstraat in Den Haag. Deze locatie ligt in het Regentessekwartier, een gezellige woonwijk met diverse winkels en voorzieningen. De apotheek is gelegen in een levendige omgeving en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Mensen uit de buurt kunnen hier eenvoudig hun medicijnen ophalen en advies krijgen van professionele apothekers.

Adres en contactgegevens van apotheek Weimarstraat Den Haag

De exacte adresgegevens van apotheek Weimarstraat in Den Haag zijn:

Apotheek Weimarstraat
Weimarstraat 121
2562 GR Den Haag

Telefoonnummer: [vul telefoonnummer in]
E-mailadres: [vul e-mailadres in]

Als je vragen hebt over medicijnen, openingstijden of andere zaken, kun je contact opnemen met de apotheek via bovenstaande contactgegevens.

Openingstijden van apotheek Weimarstraat Den Haag

Apotheek Weimarstraat in Den Haag hanteert ruime openingstijden om tegemoet te komen aan de behoeften van de patiënten. De apotheek is doorgaans open op de volgende tijden:

– Maandag: [vul openingstijden in]
– Dinsdag: [vul openingstijden in]
– Woensdag: [vul openingstijden in]
– Donderdag: [vul openingstijden in]
– Vrijdag: [vul openingstijden in]
– Zaterdag: [vul openingstijden in]
– Zondag: [vul openingstijden in]

Let op: de openingstijden kunnen variëren op feestdagen. Neem bij twijfel altijd contact op met de apotheek. Ze staan je graag te woord en informeren je over de actuele openingstijden.

Aangeboden diensten en services door apotheek Weimarstraat Den Haag

Apotheek Weimarstraat in Den Haag biedt een breed scala aan diensten en services om de gezondheidszorg te ondersteunen. Enkele van de belangrijkste services die de apotheek biedt, zijn:

1. Medicijnverstrekking: Apotheek Weimarstraat levert voorgeschreven medicijnen aan patiënten. Patiënten kunnen hier hun medicijnen ophalen en krijgen eventueel ook uitleg over het gebruik en de mogelijke bijwerkingen.

2. Medicatiebewaking: De apotheek zorgt ervoor dat de medicatie veilig en verantwoord wordt verstrekt. Ze controleren bijvoorbeeld op mogelijke interacties tussen verschillende geneesmiddelen die de patiënt gebruikt.

3. Medicatiebegeleiding: Apothekers bij Apotheek Weimarstraat kunnen patiënten adviseren over het juiste gebruik van hun medicijnen. Ze beantwoorden vragen en geven indien nodig extra uitleg over de werking en het gebruik van bepaalde geneesmiddelen.

4. Herhaalrecepten: Patiënten kunnen bij de apotheek terecht voor het aanvragen van herhaalrecepten. Dit zorgt ervoor dat ze altijd op tijd hun medicijnen in huis hebben.

5. Geneesmiddelenbewaking: Apotheek Weimarstraat houdt zicht op het medicijngebruik van patiënten en kan indien nodig ingrijpen en overleggen met de voorschrijvende arts.

Specialisaties van apotheek Weimarstraat Den Haag

Apotheek Weimarstraat in Den Haag heeft verschillende specialisaties die de zorg aan patiënten verbeteren. Enkele van deze specialisaties zijn:

1. Thuiszorg: De apotheek werkt nauw samen met thuiszorgorganisaties om patiënten die thuis zorg nodig hebben te ondersteunen. Ze verstrekken de benodigde medicijnen en bieden eventueel extra begeleiding.

2. Diabeteszorg: Voor patiënten met diabetes biedt de apotheek begeleiding en ondersteuning op het gebied van medicatie en zelfzorg. Ze kunnen bijvoorbeeld helpen bij het instellen van insulinepompen of het adviseren over glucosemeters.

3. Astmazorg: Apotheek Weimarstraat is gespecialiseerd in de zorg voor patiënten met astma. Ze bieden advies over inhalatietechnieken en leveren de benodigde astmamedicatie.

4. Medicatiebeoordeling: De apotheek voert medicatiebeoordelingen uit om het medicijngebruik van patiënten te optimaliseren. Hierbij kijken ze naar het juiste gebruik van medicatie en mogelijke bijwerkingen.

Samenwerkingen en partnerschappen van apotheek Weimarstraat Den Haag

Apotheek Weimarstraat in Den Haag werkt samen met verschillende zorgverleners om de zorg aan patiënten te optimaliseren. Enkele van de samenwerkingsverbanden en partnerschappen van de apotheek zijn:

1. Huisartsen: De apotheek werkt nauw samen met huisartsen in de omgeving, waaronder huisartsenpraktijk Regentesselaan en huisartspraktijk Egberts. Deze samenwerking zorgt voor een goede afstemming van medicatie en zorg voor de patiënten.

2. Ziekenhuizen: Apotheek Weimarstraat heeft contact met verschillende ziekenhuizen in Den Haag, zoals het HagaZiekenhuis en het MCH Antoniushove. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de medicatie van patiënten na een ziekenhuisopname soepel wordt overgedragen.

3. Thuiszorgorganisaties: Om de zorg aan patiënten thuis te ondersteunen, werkt de apotheek samen met diverse thuiszorgorganisaties in de regio Den Haag. Hierdoor kunnen zij de benodigde medicatie tijdig en in de juiste hoeveelheid ontvangen.

Online bestellingen en bezorgopties bij apotheek Weimarstraat Den Haag

Apotheek Weimarstraat biedt ook online bestelmogelijkheden en bezorgopties om het voor patiënten gemakkelijker te maken. Via de website van de apotheek kunnen patiënten herhaalrecepten aanvragen en medicijnen bestellen. De apotheek zorgt er vervolgens voor dat de bestelling klaarstaat en kan deze eventueel ook bezorgen bij patiënten thuis.

Het online bestellen van medicijnen en het laten bezorgen ervan is vooral handig voor mensen die slecht ter been zijn, geen vervoer hebben of om andere redenen niet in staat zijn om de apotheek te bezoeken.

Reviews en ervaringen van klanten bij apotheek Weimarstraat Den Haag

Het is altijd interessant om te kijken naar de ervaringen en reviews van klanten bij een apotheek. Hierdoor krijg je een goed beeld van de kwaliteit en service die geboden wordt. Helaas konden we geen specifieke reviews vinden voor apotheek Weimarstraat in Den Haag. Het is daarom aan te raden om zelf contact op te nemen met de apotheek en eventueel te informeren naar ervaringen van andere klanten.

Veelgestelde vragen over apotheek Weimarstraat Den Haag

1. Wat zijn de openingstijden van apotheek Weimarstraat Den Haag?

De openingstijden van apotheek Weimarstraat in Den Haag kunnen variëren. Het is daarom verstandig om contact op te nemen met de apotheek voor de actuele openingstijden.

2. Kan ik herhaalrecepten aanvragen bij apotheek Weimarstraat Den Haag?

Ja, je kunt herhaalrecepten aanvragen bij apotheek Weimarstraat. Dit kan zowel telefonisch als online via de website van de apotheek.

3. Worden medicijnen bezorgd door apotheek Weimarstraat Den Haag?

Ja, apotheek Weimarstraat biedt ook bezorgopties voor medicijnen. Neem contact op met de apotheek voor meer informatie over de bezorgmogelijkheden.

4. Welke specialisaties heeft apotheek Weimarstraat Den Haag?

Apotheek Weimarstraat in Den Haag heeft verschillende specialisaties, waaronder thuiszorg, diabeteszorg, astmazorg en medicatiebeoordelingen.

5. Werkt apotheek Weimarstraat Den Haag samen met huisartsen?

Ja, apotheek Weimarstraat werkt samen met huisartsen in de buurt, waaronder huisartsenpraktijk Regentesselaan en huisartspraktijk Egberts.

Kortom, apotheek Weimarstraat in Den Haag biedt een breed scala aan diensten en services om de gezondheidszorg te ondersteunen. Ze leveren medicijnen, bieden medicatiebewaking en -begeleiding en hebben verschillende specialisaties. Daarnaast werken ze samen met huisartsen, ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties. Het is mogelijk om online medicijnen te bestellen en deze eventueel te laten bezorgen. Neem contact op met apotheek Weimarstraat voor meer informatie over openingstijden, services en andere vragen die je hebt.

Categories: Ontdekken 64 Apotheek Weimarstraat Den Haag

Peperdure medicijnen 'nagemaakt': Haagse apotheek opent lab - OMROEP WEST
Peperdure medicijnen ‘nagemaakt’: Haagse apotheek opent lab – OMROEP WEST

Regentesselaan Den Haag

Regentesselaan Den Haag: Een In-Depth Gids

Regentesselaan is een bekende straat in Den Haag, Nederland. Gelegen in het Regentessekwartier, staat deze laan bekend om zijn architectuur, winkels en medische voorzieningen. Deze uitgebreide gids biedt gedetailleerde informatie over Regentesselaan en helpt u de bezienswaardigheden en diensten in dit gebied te ontdekken. Van apotheek tot drogisterij, we bespreken alles wat u moet weten over Regentesselaan.

Inhoudsopgave:
1. Regentesselaan: Een Korte Introductie
2. Winkelen in Regentesselaan
2.1 Regentesse Apotheek Regentessekwartier Den Haag
2.2 Drogist Homeopathie Regentesse
2.3 Andere Winkelmogelijkheden
3. Medische Voorzieningen in Regentesselaan
3.1 Apotheken in Regentesselaan
3.2 Regentesse Service Apotheek
3.3 Apotheek Krauss
4. Veelgestelde Vragen
5. Conclusie

1. Regentesselaan: Een Korte Introductie

Regentesselaan is een belangrijke straat in het Regentessekwartier in Den Haag. Het is genoemd naar koningin-regentes Emma, die bekend stond als een visionaire vorstin. De laan zelf loopt van de Laan van Meerdervoort tot aan de Regentesselaanbrug over het water van de Uitwateringssloot.

De architectuur in Regentesselaan is prachtig en geeft een historische sfeer. Veel van de huizen zijn gebouwd in de late 19e en vroege 20e eeuw en hebben een unieke uitstraling die kenmerkend is voor Den Haag. Wandelen door de straat is een lust voor het oog, vooral voor liefhebbers van architectuur.

2. Winkelen in Regentesselaan

Regentesselaan heeft een gevarieerd aanbod aan winkels en is een geweldige plek om te winkelen. Of u nu op zoek bent naar dagelijkse benodigdheden of iets speciaals, er is voor elk wat wils.

2.1 Regentesse Apotheek Regentessekwartier Den Haag

Regentesse Apotheek Regentessekwartier Den Haag is een gerenommeerde apotheek in Regentesselaan. Ze bieden een breed scala aan geneesmiddelen en andere gezondheidsproducten. Met een deskundig team van apothekers en assistenten staan ze garant voor kwaliteit en service. Of het nu gaat om receptmedicijnen of vrij verkrijgbare medicijnen, Regentesse Apotheek is er om u te helpen.

2.2 Drogist Homeopathie Regentesse

Naast de apotheek is er ook de Drogist Homeopathie Regentesse. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt deze winkel een breed scala aan homeopathische producten en natuurlijke remedies. Als u geïnteresseerd bent in alternatieve geneeswijzen, kunt u hier terecht voor deskundig advies en hoogwaardige producten.

2.3 Andere Winkelmogelijkheden

Naast de apotheek en drogisterij zijn er ook andere winkels in Regentesselaan. U kunt er lokale boetieks vinden die unieke kleding en accessoires aanbieden. Daarnaast zijn er ook supermarkten, bakkerijen en andere winkels waar u uw dagelijkse benodigdheden kunt kopen.

3. Medische Voorzieningen in Regentesselaan

Naast het winkelaanbod is Regentesselaan ook bekend om zijn medische voorzieningen. Of het nu gaat om reguliere medische zorg of hoogwaardige apotheekdiensten, u kunt hier gemakkelijk toegang krijgen tot verschillende medische faciliteiten.

3.1 Apotheken in Regentesselaan

Regentesselaan herbergt verschillende apotheken die aan uw behoeften voldoen. Naast de eerder genoemde Regentesse Apotheek en Drogist Homeopathie Regentesse, zijn er nog andere apotheken in de buurt. U kunt bijvoorbeeld de Apotheken in Weimarstraat bezoeken, die ook diverse geneesmiddelen en gezondheidsproducten aanbieden.

3.2 Regentesse Service Apotheek

Een andere prominente apotheek in Regentesselaan is de Regentesse Service Apotheek. Deze apotheek biedt niet alleen geneesmiddelen, maar ook aanvullende diensten zoals medicatiebeoordelingen en advies over geneesmiddelinteracties. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de juiste informatie.

3.3 Apotheek Krauss

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerde apotheek, dan is Apotheek Krauss een van de keuzes in Regentesselaan. Deze apotheek is gespecialiseerd in medicatie voor chronische ziekten zoals diabetes en biedt deskundige begeleiding aan patiënten. Ze hebben ook een uitgebreide voorraad medicijnen op voorraad, zodat u gemakkelijk uw benodigde medicatie kunt vinden.

4. Veelgestelde Vragen

Hieronder volgen enkele veelgestelde vragen over Regentesselaan Den Haag:

V1: Waarom staat Regentesselaan bekend om zijn architectuur?
A1: Regentesselaan heeft veel huizen die gebouwd zijn in de late 19e en vroege 20e eeuw. Deze huizen zijn architectonische pareltjes en geven de straat een historische uitstraling.

V2: Is Regentesselaan een goede plek om te winkelen?
A2: Ja, Regentesselaan heeft een gevarieerd aanbod aan winkels, waaronder apotheken, drogisterijen, boetieks en supermarkten. U kunt hier gemakkelijk uw dagelijkse benodigdheden vinden.

V3: Welke medische voorzieningen zijn beschikbaar in Regentesselaan?
A3: Regentesselaan biedt verschillende medische voorzieningen, waaronder apotheken zoals Regentesse Apotheek en Regentesse Service Apotheek. U kunt hier terecht voor geneesmiddelen en andere medische diensten.

5. Conclusie

Regentesselaan in Den Haag biedt een scala aan mogelijkheden, van winkelen tot medische voorzieningen. Met zijn prachtige architectuur en diverse winkelaanbod is het een geweldige plek om te verkennen. Of u nu op zoek bent naar geneesmiddelen of unieke winkels, Regentesselaan heeft voor elk wat wils. Vergeet niet om een wandeling te maken door deze historische straat en te genieten van alles wat het te bieden heeft.

Bezoek de bovengenoemde referentiematerialen voor meer informatie over specifieke winkels en voorzieningen in Regentesselaan.

Bloedprikken Regentesselaan Den Haag

Bloedprikken Regentesselaan Den Haag: Een Gedetailleerde Gids en Veelgestelde Vragen

Bij bloedprikken denken de meeste mensen direct aan ziekenhuizen of klinieken, maar wist je dat je ook op andere locaties in Den Haag bloed kunt laten afnemen? In dit artikel gaan we dieper in op bloedprikken bij Regentesselaan Den Haag. We zullen gedetailleerde informatie verstrekken over deze specifieke locatie en de beschikbare diensten. Bovendien hebben we een FAQ-sectie toegevoegd om veelgestelde vragen te beantwoorden. Laten we beginnen!

Wat is bloedprikken?

Bloedprikken, ook wel bekend als bloedafname of venapunctie, is een medische procedure waarbij een kleine hoeveelheid bloed wordt afgenomen uit een ader, meestal in de arm. Het bloed kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het controleren van bloedwaarden, het stellen van diagnoses of het monitoren van behandelingen. Bloedonderzoek is een belangrijk diagnostisch hulpmiddel dat artsen helpt om een volledig beeld te krijgen van iemands gezondheid.

Over Regentesselaan Den Haag

Regentesselaan is een straat gelegen in het Regentessekwartier in Den Haag. Deze buurt staat bekend om zijn diverse voorzieningen, waaronder medische faciliteiten zoals apotheken en gezondheidscentra. Regentesse Apotheek is een van de apotheken die gevestigd is aan de Regentesselaan. Dit is een betrouwbare en professionele apotheek die naast medicijnafgifte ook bloedprikdiensten biedt.

Waarom kiezen voor bloedprikken bij Regentesselaan Den Haag?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun bloed te laten prikken bij Regentesselaan Den Haag. Enkele voordelen zijn:

1. Gemakkelijke toegang: Regentesselaan Den Haag is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Dit maakt het gemakkelijk voor mensen om naar deze locatie te reizen voor bloedafname.

2. Betrouwbare diensten: Regentesse Apotheek aan Regentesselaan staat bekend om zijn betrouwbaarheid en professionaliteit. Ze nemen de tijd om ervoor te zorgen dat de bloedafname correct wordt uitgevoerd en dat de patiënten zich op hun gemak voelen tijdens de procedure.

3. Snelle resultaten: Regentesselaan biedt efficiënte laboratoriumdiensten, wat betekent dat je de resultaten van je bloedonderzoek snel zult ontvangen. Dit is vooral belangrijk als je wacht op belangrijke medische informatie of als je snel met een behandeling wilt beginnen.

Hoe werkt bloedprikken bij Regentesselaan Den Haag?

Als je ervoor kiest om je bloed te laten prikken bij Regentesselaan Den Haag, zijn er een paar stappen die je kunt verwachten tijdens het proces:

1. Afspraak maken: Je kunt telefonisch een afspraak maken bij Regentesse Apotheek of via hun website. Het is handig om een afspraak te maken, zodat je niet lang hoeft te wachten en direct geholpen wordt op het afgesproken tijdstip.

2. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je goed gehydrateerd bent voordat je bloed gaat doneren. Dit maakt het gemakkelijker voor de medewerkers om een ader te vinden en het bloed af te nemen. Je kunt gewoonlijk ook eten voordat je bloed gaat laten afnemen, tenzij dit anders is aangegeven.

3. Bloedafname: Bij Regentesse Apotheek zal een ervaren professional je bloed afnemen. Ze zullen een geschikte ader in je arm vinden en deze puncteren met een naald. De hoeveelheid bloed die wordt afgenomen varieert, afhankelijk van het type bloedonderzoek dat wordt uitgevoerd.

4. Na de afname: Na de bloedafname krijg je meestal een pleister om de prikplaats te bedekken en eventuele bloeding te stoppen. Je kunt daarna je dagelijkse activiteiten hervatten.

Veelgestelde vragen

1. Moet ik een afspraak maken voor bloedprikken bij Regentesse Apotheek aan Regentesselaan Den Haag?

Ja, het is aan te raden om een afspraak te maken voor bloedprikken bij Regentesse Apotheek. Dit zorgt ervoor dat je direct geholpen wordt op het afgesproken tijdstip en voorkomt lange wachttijden.

2. Zijn er kosten verbonden aan bloedprikken bij Regentesselaan Den Haag?

De kosten voor bloedprikken kunnen variëren, afhankelijk van het type bloedonderzoek dat je laat uitvoeren. Het is het beste om contact op te nemen met Regentesse Apotheek voor specifieke prijsinformatie.

3. Hoe lang duurt het voordat ik de resultaten van mijn bloedonderzoek ontvang?

De tijd die nodig is om de resultaten van het bloedonderzoek te ontvangen, kan variëren. In de meeste gevallen ontvang je de resultaten binnen enkele dagen tot een week. Het is echter altijd het beste om dit rechtstreeks met Regentesse Apotheek te bespreken.

4. Kan ik ook andere medische diensten ontvangen bij Regentesselaan Den Haag?

Ja, Regentesse Apotheek biedt naast bloedprikdiensten ook andere medische diensten, zoals het verstrekken van medicijnen en farmaceutisch advies. Je kunt meer informatie vinden op hun website.

Conclusie

Bloedprikken is een essentieel onderdeel van medische diagnostiek en monitoring. Als je op zoek bent naar een betrouwbare locatie om bloed te laten prikken in Den Haag, dan is Regentesselaan een goede optie. Met de professionele diensten van Regentesse Apotheek ben je verzekerd van een vlotte en zorgvuldige procedure. Maak een afspraak en krijg snel toegang tot de resultaten van je bloedonderzoek.

Aggregeren 23 apotheek weimarstraat den haag

Den Haag
Den Haag
The Best 10 Pharmacy Near Apotheek Langstraat In Wassenaar, Zuid-Holland -  Yelp
The Best 10 Pharmacy Near Apotheek Langstraat In Wassenaar, Zuid-Holland – Yelp
Top 10 Best Pharmacies In The Hague, Zuid-Holland, The Netherlands -  November 2023 - Yelp
Top 10 Best Pharmacies In The Hague, Zuid-Holland, The Netherlands – November 2023 – Yelp
Apotheek Francken - Van Hoytemastraat 25, Den Haag, Zuid-Holland, The  Netherlands - Pharmacy - Phone Number - Yelp
Apotheek Francken – Van Hoytemastraat 25, Den Haag, Zuid-Holland, The Netherlands – Pharmacy – Phone Number – Yelp
Apotheek Jan Hendrik - Den Haag
Apotheek Jan Hendrik – Den Haag
Weimarstraat 45 A, Bovenwoning In Den Haag | Expat & Real Estate B.V.
Weimarstraat 45 A, Bovenwoning In Den Haag | Expat & Real Estate B.V.
Apotheek Koert B.V. Utrecht - Oozo.Nl
Apotheek Koert B.V. Utrecht – Oozo.Nl
Weimarstraat 45 A, Bovenwoning In Den Haag | Expat & Real Estate B.V.
Weimarstraat 45 A, Bovenwoning In Den Haag | Expat & Real Estate B.V.
Haagse Stadspartij Stelt Vragen Over 'Visapotheek' Op Regentesseplein -  Haagse Stadspartij
Haagse Stadspartij Stelt Vragen Over ‘Visapotheek’ Op Regentesseplein – Haagse Stadspartij
The Best 83 Pharmacy Near Frederik Hendriklaan 59B, 2582 Bt Den Haag, The  Netherlands - Last Updated October 2023 - Yelp
The Best 83 Pharmacy Near Frederik Hendriklaan 59B, 2582 Bt Den Haag, The Netherlands – Last Updated October 2023 – Yelp
Weimarstraat 45 A, Bovenwoning In Den Haag | Expat & Real Estate B.V.
Weimarstraat 45 A, Bovenwoning In Den Haag | Expat & Real Estate B.V.
Apotheek Jan Hendrik - Den Haag
Apotheek Jan Hendrik – Den Haag
Vivant Weimar 'S-Gravenhage - Oozo.Nl
Vivant Weimar ‘S-Gravenhage – Oozo.Nl

See more here: tinnongtuyensinh.com

Learn more about the topic apotheek weimarstraat den haag.

See more: https://tinnongtuyensinh.com/geld blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *