Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Docking Station Power Delivery: Efficiënt Opladen Zonder Gedoe!

Docking Station Power Delivery: Efficiënt Opladen Zonder Gedoe!

 • bởi
USB-C Universal DV4K Docking Station with 100W Power Delivery (DOCK191USZ)

Docking Station Power Delivery: Efficiënt Opladen Zonder Gedoe!

Usb-C Universal Dv4K Docking Station With 100W Power Delivery (Dock191Usz)

Keywords searched by users: docking station power delivery Anker 675 USB-C Docking Station, Anker Docking Station, Anker 577, Anker 11-in-1, Dock Laptop, Anker A8394, Anker A8366, Anker 651

Wat is een docking station?

Een docking station is een apparaat dat wordt gebruikt om een ​​laptop, tablet of smartphone op aan te sluiten om extra functionaliteit en connectiviteit te bieden. Het fungeert als een hub waarmee gebruikers verschillende randapparatuur, zoals een beeldscherm, toetsenbord, muis, speakers en externe opslagapparaten, kunnen aansluiten op hun mobiele apparaat. Docking stations worden vaak gebruikt in professionele omgevingen waar werknemers een laptop thuis en op kantoor willen gebruiken, maar kunnen ook handig zijn voor consumenten die hun tablet willen gebruiken als een desktopcomputer.

Wat is power delivery?

Power delivery (PD) is een technologie die wordt gebruikt om stroom te leveren aan apparaten via een USB-C-verbinding. Het stelt apparaten in staat om op te laden en tegelijkertijd gegevens over te dragen. Met power delivery kunnen apparaten aanzienlijk sneller opladen dan via de traditionele USB-poorten. Het is vooral handig voor draagbare apparaten zoals laptops, tablets en smartphones, omdat het de noodzaak elimineert om meerdere netadapters mee te nemen en te gebruiken.

De voordelen van docking station power delivery:

– Sneller opladen: Met power delivery kunnen apparaten veel sneller opladen dan via standaard USB-poorten. Dit is vooral handig wanneer je weinig tijd hebt en snel je apparaat moet opladen.
– Efficiënter gebruik van stroom: Power delivery maakt gebruik van intelligente oplaadtechnologieën om de efficiëntie van het opladen te optimaliseren. Hierdoor wordt de batterij van je apparaat niet overbelast en gaat deze langer mee.
– Minder kabels en adapters: Door een docking station met power delivery te gebruiken, kun je meerdere apparaten tegelijk opladen zonder dat je extra kabels of adapters nodig hebt. Dit minimaliseert rommel en maakt je werkplek netjes en georganiseerd.
– Flexibiliteit: Een docking station met power delivery zorgt ervoor dat je je mobiele apparaat kunt gebruiken als een desktopcomputer zonder concessies te doen aan de connectiviteit of het opladen. Het biedt de nodige poorten en stroomtoevoer om al je randapparatuur aan te sluiten en tegelijkertijd je apparaat op te laden.

Compatibiliteit van docking stations met power delivery:

Veel moderne docking stations zijn compatibel met power delivery via USB-C. Dit betekent dat ze kunnen worden gebruikt met verschillende apparaten, zoals laptops, tablets en smartphones, die ondersteuning bieden voor power delivery. Het is echter belangrijk om de specificaties van het docking station en je apparaat te controleren om er zeker van te zijn dat ze compatibel zijn voordat je een aankoop doet.

Belangrijke functies van een docking station met power delivery:

– USB-C Power Delivery: Het docking station moet ondersteuning bieden voor power delivery via de USB-C-poort. Dit is de functie die het mogelijk maakt om je apparaat op te laden terwijl het is aangesloten op het docking station.
– Meerdere poorten: Een docking station met power delivery moet voldoende poorten hebben om al je randapparatuur aan te sluiten, zoals USB-poorten, HDMI- of DisplayPort-aansluitingen en een 3,5 mm-audio-aansluiting.
– Ondersteunde resoluties: Als je van plan bent om een ​​extern beeldscherm aan te sluiten op het docking station, moet het de juiste resolutie ondersteunen voor je monitor of projector.
– Compact en draagbaar: Als je van plan bent het docking station mee te nemen, is het belangrijk dat het compact en draagbaar is, zodat het gemakkelijk in je tas past.
– Warmteafvoer: Het docking station moet over voldoende koelingsopties beschikken om ervoor te zorgen dat het niet oververhit raakt tijdens gebruik.

Hoe werkt power delivery bij een docking station?

Power delivery bij een docking station werkt door middel van een USB-C-verbinding tussen het docking station en je apparaat. Het docking station levert stroom aan je apparaat via de USB-C-poort, die ook wordt gebruikt om gegevens over te dragen. Dit stelt je in staat om je apparaat op te laden terwijl het is aangesloten op het docking station en tegelijkertijd randapparatuur te gebruiken die is aangesloten op het docking station.

Populaire merken van docking stations met power delivery:

Er zijn verschillende populaire merken die docking stations met power delivery aanbieden, waaronder de volgende:
– Anker: Anker biedt een breed scala aan docking stations met power delivery, zoals de Anker 675 USB-C Docking Station, Anker Docking Station, Anker 577, Anker 11-in-1, Dock Laptop, Anker A8394, Anker A8366 en Anker 651.
– Dell: Dell staat bekend om zijn betrouwbare docking stations met power delivery, zoals de Dell WD19TBS met 180W USB-C Power Delivery.
– Targus: Targus biedt docking stations met power delivery zoals de Universal USB-C DV4K Docking Station met 65W Power Delivery.

Veelvoorkomende problemen met power delivery bij docking stations:

Hoewel power delivery bij docking stations over het algemeen betrouwbaar werkt, kunnen er af en toe problemen optreden. Enkele veelvoorkomende problemen zijn onder meer:
– Opladen werkt niet: Soms kan het docking station moeite hebben om je apparaat op te laden. Controleer of het docking station correct is aangesloten en of je apparaat compatibel is met power delivery.
– Langzaam opladen: Als je apparaat langzaam oplaadt terwijl het is aangesloten op het docking station, kan dit te wijten zijn aan een ontoereikende voeding via het docking station. Controleer of het docking station voldoende vermogen levert voor je apparaat.
– Connectiviteitsproblemen: Soms kan het docking station moeite hebben met het herkennen van aangesloten randapparatuur. Zorg ervoor dat alle kabels correct zijn aangesloten en dat de stuurprogramma’s up-to-date zijn.

Tips voor het kiezen van een docking station met power delivery:

Bij het kiezen van een docking station met power delivery zijn hier enkele tips om rekening mee te houden:
– Compatibiliteit: Controleer de specificaties van het docking station om ervoor te zorgen dat het compatibel is met je apparaat en de benodigde poorten en functies biedt.
– Vermogen: Zorg ervoor dat het docking station voldoende vermogen levert om je apparaat op te laden en tegelijkertijd alle aangesloten apparatuur te voeden.
– Recensies: Lees recensies van andere gebruikers om de betrouwbaarheid en prestaties van het docking station te evalueren.
– Garantie: Controleer of het docking station wordt geleverd met een garantie om de kwaliteit en duurzaamheid ervan te waarborgen.

Met de groeiende populariteit van laptops, tablets en smartphones, wordt de vraag naar docking stations met power delivery steeds groter. Deze apparaten bieden een handige en efficiënte manier om je mobiele apparaat om te toveren tot een volwaardige desktopcomputer, zonder concessies te doen aan connectiviteit of oplaadmogelijkheden. Door de juiste docking station met power delivery te kiezen, kun je je productiviteit verhogen en je werkplek georganiseerd houden.

FAQs:
Q: Wat is het voordeel van een docking station met power delivery?
A: Een docking station met power delivery biedt sneller opladen, efficiënter stroomgebruik, minder kabels en adapters, en flexibiliteit bij het gebruik van je mobiele apparaat.

Q: Welke merken bieden docking stations met power delivery?
A: Populaire merken die docking stations met power delivery aanbieden, zijn Anker, Dell en Targus.

Q: Wat zijn veelvoorkomende problemen met power delivery bij docking stations?
A: Veelvoorkomende problemen zijn onder andere oplaadproblemen, langzaam opladen en connectiviteitsproblemen.

Q: Waar moet ik op letten bij het kiezen van een docking station met power delivery?
A: Let op de compatibiliteit, het vermogen, lees recensies en controleer de garantie bij het kiezen van een docking station met power delivery.

Categories: Verzamelen 66 Docking Station Power Delivery

USB-C Universal DV4K Docking Station with 100W Power Delivery (DOCK191USZ)
USB-C Universal DV4K Docking Station with 100W Power Delivery (DOCK191USZ)

Anker 675 Usb-C Docking Station

Anker 675 USB-C Docking Station: Informatie en Gids

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige USB-C docking station, kun je overwegen om de Anker 675 USB-C Docking Station te proberen. Met geavanceerde functies en talrijke aansluitmogelijkheden biedt deze docking station een handige oplossing voor het aansluiten van al je randapparatuur op één centrale hub. In dit artikel bespreken we in detail de kenmerken, functies en voordelen van de Anker 675 USB-C Docking Station.

Inhoudsopgave:
1. Wat is een USB-C docking station?
2. Kenmerken en specificaties van de Anker 675 USB-C Docking Station
3. Voordelen van de Anker 675 USB-C Docking Station
4. Veelgestelde vragen (FAQ) over de Anker 675 USB-C Docking Station

Wat is een USB-C docking station?

Een USB-C docking station is een apparaat dat wordt gebruikt om verschillende randapparaten, zoals monitoren, toetsenborden, muizen, printers en externe harde schijven, op één centrale hub aan te sluiten. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om hun laptop of computer eenvoudig en efficiënt uit te breiden met meerdere aansluitingen en functionaliteiten. Met een USB-C docking station kunnen gebruikers een enkele USB-C poort op hun apparaat gebruiken om verbinding te maken met meerdere apparaten en de productiviteit te verhogen.

Kenmerken en specificaties van de Anker 675 USB-C Docking Station

De Anker 675 USB-C Docking Station is ontworpen om aan de behoeften van zakelijke professionals en enthousiaste gebruikers te voldoen. Het biedt een breed scala aan aansluitmogelijkheden en ondersteunt snelle gegevensoverdracht en hoge-resolutie video-uitgang.

Enkele belangrijke kenmerken en specificaties van de Anker 675 USB-C Docking Station zijn onder andere:

1. USB-C Power Delivery (PD): De docking station ondersteunt USB-C Power Delivery, waardoor je jouw laptop of andere USB-C apparaten kunt opladen terwijl je ze aansluit op de docking station. Dit is vooral handig voor gebruikers die onderweg zijn en snel hun apparaten willen opladen.

2. Meerdere poorten: De Anker 675 USB-C Docking Station is uitgerust met een breed scala aan poorten, waaronder USB-C, USB-A, HDMI, DisplayPort, Ethernet, SD-kaartsleuf en audiojack. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om verschillende apparaten en accessoires aan te sluiten voor gegevensoverdracht, beeldschermuitbreiding en verbinding met een bekabeld netwerk.

3. Hoge-resolutie video-uitgang: Met de HDMI- en DisplayPort-poorten van de docking station kun je je laptop of computer aansluiten op een extern scherm met een hoge resolutie. Dit zorgt voor een betere beeldkwaliteit en maakt multitasking gemakkelijker.

4. Snelle gegevensoverdracht: De Anker 675 USB-C Docking Station ondersteunt snelle gegevensoverdracht via USB-C en USB-A poorten. Hiermee kun je bestanden snel overzetten tussen je apparaten en biedt het een soepele ervaring bij het gebruik van externe opslagapparaten.

Voordelen van de Anker 675 USB-C Docking Station

Het gebruik van de Anker 675 USB-C Docking Station brengt verschillende voordelen met zich mee voor zowel zakelijke als persoonlijke gebruikers. Enkele voordelen zijn onder andere:

1. Gebruiksgemak: Met zijn intuïtieve ontwerp en Plug-and-Play-functionaliteit is de Anker 675 USB-C Docking Station eenvoudig te gebruiken. Het biedt een probleemloze aansluiting van meerdere apparaten en vereenvoudigt je werkruimte.

2. Flexibele werkruimte: Met de vele poorten en aansluitmogelijkheden van de docking station kun je je werkruimte aanpassen aan je behoeften. Je kunt meerdere monitoren aansluiten voor uitgebreide weergave of snel randapparatuur aansluiten zonder gedoe met kabels.

3. Betrouwbare prestaties: Anker staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame producten, en de Anker 675 USB-C Docking Station is geen uitzondering. Je kunt rekenen op een consistente en hoogwaardige prestatie bij het gebruik van deze docking station.

Veelgestelde vragen (FAQ) over de Anker 675 USB-C Docking Station

1. Is de Anker 675 USB-C Docking Station compatibel met alle laptops en computers?

De Anker 675 USB-C Docking Station is compatibel met de meeste laptops en computers die zijn uitgerust met een USB-C poort. Het is echter altijd raadzaam om de specificaties van je apparaat te controleren voordat je de docking station aanschaft.

2. Kan ik meerdere schermen aansluiten op de Anker 675 USB-C Docking Station?

Ja, je kunt meerdere schermen aansluiten op de docking station, afhankelijk van de beschikbare video-uitgangspoorten. Met de HDMI- en DisplayPort-poorten kun je eenvoudig externe monitoren aansluiten voor uitgebreide schermweergave.

3. Kan ik een bedraad netwerk aansluiten op de docking station?

Ja, de Anker 675 USB-C Docking Station is voorzien van een Ethernet-poort waarmee je een bedraad netwerk kunt aansluiten. Dit zorgt voor een stabiele en snelle internetverbinding zonder afhankelijk te zijn van draadloze netwerken.

4. Zijn er extra stuurprogramma’s nodig voor het gebruik van de docking station?

In de meeste gevallen zijn er geen extra stuurprogramma’s nodig voor het gebruik van de Anker 675 USB-C Docking Station. Het werkt meestal als een Plug-and-Play-apparaat. Het kan echter afhankelijk zijn van het besturingssysteem en de compatibiliteit van je apparaat.

Conclusie

De Anker 675 USB-C Docking Station biedt gebruikers een handige en veelzijdige oplossing voor het aansluiten van al hun randapparatuur op één centrale hub. Met zijn geavanceerde functies, gebruiksgemak en betrouwbare prestaties is het een uitstekende keuze voor zowel zakelijke professionals als enthousiaste gebruikers. Door de Anker 675 USB-C Docking Station te gebruiken, kun je je werkruimte optimaliseren en je productiviteit verhogen.

Referentiematerialen:
Universal USB-C™ DV4K Docking Station with 65W Power …
bộ chuyển đổi dock dell wd19tbs (180w) usb type c
USB-C 4K HDMI Docking Station with Card Reader and …
Anker USB C Docking Station, PowerExpand 9-in-1 PD …
USB-C Single Video 4K HDMI/VGA Docking Station with …
Hub Universal USB C DV4K Docking Station with 65W …

Anker Docking Station

Anker Docking Station: Alles wat je moet weten

Introductie
In de huidige wereld van technologie zijn dockingstations populairder dan ooit tevoren. Ze bieden gebruikers de mogelijkheid om hun laptop, tablet of smartphone snel en eenvoudig aan te sluiten op meerdere randapparaten en externe schermen. Een van de bekendste merken op dit gebied is Anker, dat een breed scala aan dockingstations van hoge kwaliteit aanbiedt. In dit artikel gaan we dieper in op de Anker Docking Station, waarbij we de functies, voordelen en verschillende modellen bespreken. Lees verder om alles te ontdekken wat je moet weten over dit handige accessoire.

Wat is een dockingstation?
Voordat we verder gaan met de Anker Docking Station, is het belangrijk om te begrijpen wat een dockingstation eigenlijk is. Kort gezegd is een dockingstation een apparaat waarmee je meerdere randapparaten kunt aansluiten op je laptop, tablet of smartphone. Het fungeert als een hub, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende apparaten, externe schermen, USB-apparaten en meer. Met een dockingstation hoef je niet steeds opnieuw kabels aan te sluiten en los te koppelen, wat veel tijd en gedoe bespaart. Het stelt je in staat om productiever te zijn en efficiënter te werken.

Functies van de Anker Docking Station
De Anker Docking Station staat bekend om zijn uitgebreide functies en mogelijkheden. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste kenmerken die je kunt verwachten bij het gebruik van een Anker Docking Station:

1. Connectiviteitsopties: Anker Docking Stations bieden een breed scala aan connectiviteitsopties, zoals USB-poorten, HDMI-, DisplayPort- en VGA-uitgangen, SD-kaartsleuven en meer. Hierdoor kun je gemakkelijk meerdere apparaten aansluiten, zoals externe harde schijven, printers, monitors, toetsenborden en muizen.

2. Opladen: Veel Anker Docking Stations hebben ook oplaadfuncties, waardoor je je laptop, tablet of smartphone kunt opladen terwijl deze is aangesloten. Dit is vooral handig als je onderweg bent en niet overal een stopcontact tot je beschikking hebt.

3. 4K-ondersteuning: Als je een hoge beeldkwaliteit waardeert, zul je blij zijn te weten dat veel Anker Docking Stations 4K-ondersteuning bieden. Dit betekent dat je je laptop kunt aansluiten op een 4K-monitor en kunt genieten van haarscherpe beelden en video’s.

4. Plug-and-play: Anker Docking Stations zijn vaak ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze zijn meestal plug-and-play, wat betekent dat je het dockingstation eenvoudig kunt aansluiten en direct kunt beginnen met het gebruik ervan, zonder dat je stuurprogramma’s of extra software hoeft te installeren.

Verschillende modellen van Anker Docking Stations
Anker biedt verschillende modellen dockingstations aan, elk met specifieke kenmerken en functies. Hier zijn enkele populaire modellen die je kunt overwegen:

1. Anker USB-C Docking Station: Dit dockingstation biedt uitgebreide connectiviteitsopties, waaronder USB 3.0-poorten, HDMI-uitgang, Ethernet-poort en SD-kaartsleuf. Het ondersteunt ook 4K-video-uitvoer en kan je laptop opladen terwijl deze is aangesloten.

2. Anker PowerExpand 9-in-1 PD Docking Station: Dit dockingstation is ideaal voor gebruikers die veel randapparatuur willen aansluiten. Het biedt USB-poorten, HDMI- en DisplayPort-uitgangen, Ethernet-poort, SD- en microSD-kaartsleuven, en zelfs een 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

3. Anker Dual Display Universal Docking Station: Als je behoefte hebt aan een dubbel scherm setup, is dit het dockingstation voor jou. Het ondersteunt het aansluiten van twee externe monitoren, biedt USB-poorten en audio-aansluitingen, en kan je laptop opladen via Power Delivery.

Veelgestelde vragen
Om je nog verder te helpen bij het begrijpen van Anker Docking Stations, hebben we hieronder een lijst met veelgestelde vragen samengesteld:

1. Kan ik een Anker Docking Station gebruiken met een MacBook?
Ja, de meeste Anker Docking Stations zijn compatibel met zowel Windows- als Mac-besturingssystemen. Zorg ervoor dat je het juiste model aanschaft dat compatibel is met je specifieke MacBook-model.

2. Zijn Anker Docking Stations ook geschikt voor smartphones en tablets?
Ja, Anker Docking Stations kunnen ook worden gebruikt met geselecteerde smartphones en tablets. Controleer de compatibiliteit en de benodigde aansluitingen voordat je een dockingstation aanschaft.

3. Kan ik meerdere dockingstations op mijn laptop aansluiten?
In de meeste gevallen kun je meerdere dockingstations aansluiten op je laptop, zolang je beschikt over voldoende poorten en de nodige compatibiliteit. Raadpleeg de handleiding van je laptop voor specifieke informatie over het aantal en het type dockingstations dat je kunt gebruiken.

4. Moet ik extra software installeren om een Anker Docking Station te gebruiken?
In de meeste gevallen is extra software niet nodig. Anker Docking Stations zijn meestal plug-and-play en werken direct nadat je ze hebt aangesloten. Zorg ervoor dat je de nieuwste stuurprogramma’s voor je besturingssysteem hebt geïnstalleerd voor de beste prestaties.

Conclusie
Een Anker Docking Station is een handig accessoire dat je in staat stelt om je laptop, tablet of smartphone moeiteloos aan te sluiten op meerdere randapparaten en externe schermen. Met uitgebreide connectiviteitsopties, oplaadfuncties en ondersteuning voor 4K-video, biedt Anker Docking Station de flexibiliteit en prestaties die je nodig hebt voor een productieve workflow. Kies het juiste model dat past bij je behoeften en geniet van de voordelen van een geavanceerd dockingstation.

Anker 577

Anker 577: Een diepgaande gids en gedetailleerde informatie

Introductie:

In de moderne wereld van technologie zijn dockingsstations een essentieel accessoire geworden voor gebruikers van laptops en andere draagbare apparaten. Ze bieden een handige manier om meerdere apparaten aan te sluiten en uit te breiden, waardoor de productiviteit en functionaliteit worden vergroot. Een populaire keuze onder gebruikers is het Anker 577-dockingsysteem. In dit artikel zullen we diepgaande informatie verstrekken over de Anker 577 en zijn kenmerken, functies en voordelen uitleggen. Laten we beginnen!

Wat is de Anker 577?

De Anker 577 is een geavanceerd dockingsysteem dat speciaal is ontworpen voor gebruik met laptops en andere USB-C apparaten. Het biedt een breed scala aan connectiviteitsopties, waaronder USB-poorten, HDMI-uitgang, SD-kaartlezer en meer. De Anker 577 zorgt ervoor dat gebruikers gemakkelijk meerdere randapparaten kunnen aansluiten en bestanden kunnen overdragen met hoge snelheid en efficiëntie.

Belangrijkste kenmerken en voordelen van de Anker 577:

1. Uitgebreide connectiviteit: Het Anker 577-dockingsysteem biedt een breed scala aan poorten, waaronder USB 3.0-poorten, HDMI-uitgang, SD-kaartlezer en een audio-aansluiting. Dit stelt gebruikers in staat om verschillende apparaten aan te sluiten, zoals externe harde schijven, printers, monitoren en meer.

2. Snelle gegevensoverdracht: Dankzij de USB 3.0-technologie van de Anker 577 kunnen gebruikers genieten van snelle gegevensoverdracht met snelheden tot 5 Gbps. Hierdoor kunnen grote bestanden snel worden overgedragen en gedeeld tussen apparaten.

3. 4K HDMI-uitgang: Het Anker 577-dockingsysteem ondersteunt 4K-resolutie, waardoor gebruikers kunnen genieten van scherpe en heldere beeldkwaliteit op hun externe monitoren of televisies. Of het nu gaat om het bekijken van media-inhoud, het bewerken van foto’s of het geven van presentaties, de Anker 577 zorgt voor een indrukwekkende visuele ervaring.

4. SD-kaartlezer: Met de ingebouwde SD-kaartlezer kunnen gebruikers eenvoudig foto’s en video’s overzetten vanaf hun camera’s, drones en andere apparaten. Dit elimineert de noodzaak van extra adapters of kabels en bespaart kostbare tijd.

5. Compact en draagbaar: De Anker 577 heeft een compact en draagbaar ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen tijdens reizen of naar kantoor. Het neemt minimale ruimte in beslag op uw bureaublad en kan eenvoudig worden opgeborgen wanneer het niet in gebruik is.

Veelgestelde vragen over de Anker 577:

1. Welke laptops zijn compatibel met de Anker 577?

De Anker 577 is compatibel met laptops en andere apparaten die USB-C-connectiviteit ondersteunen. Controleer de specificaties van uw apparaat om te bevestigen of het compatibel is met USB-C dockingstations.

2. Kan de Anker 577 tegelijkertijd meerdere apparaten opladen?

Ja, de Anker 577 biedt Power Delivery (PD) opladen via de USB-C-poort. Hiermee kunt u uw laptop en andere apparaten opladen terwijl ze zijn aangesloten op het dock.

3. Kan ik mijn laptop opladen met behulp van het Anker 577-dockingsysteem?

Ja, de USB-C Power Delivery-poort van de Anker 577 maakt het mogelijk om uw laptop op te laden met een vermogen van maximaal 65W. Zorg ervoor dat uw laptop compatibel is met USB-C PD-opladen.

4. Kan ik twee externe monitoren aansluiten op de Anker 577?

Nee, de Anker 577 ondersteunt slechts één externe monitor via de HDMI-uitgang. Het kan echter wel in combinatie met het laptopscherm worden gebruikt om een uitgebreide werkruimte te creëren.

Conclusie:

De Anker 577 is een krachtig dockingsysteem dat uitgebreide connectiviteit en functionaliteit biedt voor gebruikers van laptops en andere USB-C apparaten. Met zijn diverse poorten en snelle gegevensoverdrachtsopties maakt de Anker 577 het gemakkelijk om verschillende randapparaten aan te sluiten en uw werkruimte uit te breiden. Of u nu een professional, student of gewoon een enthousiaste technologiegebruiker bent, de Anker 577 is een uitstekende keuze om uw productiviteit te vergroten en te profiteren van geavanceerde connectiviteitsopties.

Bronnen:
– [Link naar de Elite-jsc-pagina over de Universal USB-C™ DV4K Docking Station met 65 W Power Delivery](https://elite-jsc.com/shop/universal-usb-c-dv4k-docking-station-with-65w-power-delivery-usb-c-displaylink/)
– [Link naar de Antec.vn-pagina over het dock dell wd19tbs (180w) usb type c](https://antec.vn/bo-chuyen-doi-dock-dell-wd19tbs-180w-usb-type-c.html)
– [Link naar de ThienThienTan-pagina over de USB-C 4K HDMI Docking Station met kaartlezer en 100W Power Delivery USB-C alt mode](https://www.thienthientan.vn/product/usb-c-4k-hdmi-docking-station-with-card-reader-and-100w-power-delivery-usb-c-alt-mode-8-in-1-dock414ap-50)
– [Link naar de Amazon-pagina over de Anker USB C Docking Station, PowerExpand 9-in-1 PD](https://www.amazon.com/Anker-PowerExpand-Charging-Delivery-DisplayPort/dp/B095YKQBHM)
– [Link naar de Synstyle-pagina over de USB-C Single Video 4K HDMI/VGA Docking Station met 100W Power Delivery](https://synstyle.com.vn/chi-tiet-san-pham/USB-C-Single-Video-4K-HDMIVGA-Docking-Station-with-100W-Power-Delivery-369-3157.html)
– [Link naar de APShop-pagina over de Hub Universal USB C DV4K Docking Station met 65W Power Delivery](https://apshop.vn/products/hub-universal-usb-c-dv4k-docking-station-with-65w-power-delivery-targus)

Disclaimer: Deze bronnen zijn alleen ter referentie en zijn niet expliciet goedgekeurd of geaffilieerd met de Anker 577. Het is altijd raadzaam om de officiële website of geverifieerde verkopers te raadplegen voor gedetailleerde en accurate informatie.

Delen 12 docking station power delivery

Universal Usb-C™ Dv4K Docking Station With 65W Power Delivery Usb-C, Displaylink - Elite
Universal Usb-C™ Dv4K Docking Station With 65W Power Delivery Usb-C, Displaylink – Elite
Usb-C 4K Hdmi Docking Station With Card Reader And 100W Power Delivery Usb-C, Alt-Mode - Elite
Usb-C 4K Hdmi Docking Station With Card Reader And 100W Power Delivery Usb-C, Alt-Mode – Elite
Usb-C 4K Hdmi Docking Station With Card Reader And 100W Power Delivery Usb-C, Alt-Mode (8 In 1)-Dock414Ap-50 - Thiên Thiên Tân
Usb-C 4K Hdmi Docking Station With Card Reader And 100W Power Delivery Usb-C, Alt-Mode (8 In 1)-Dock414Ap-50 – Thiên Thiên Tân
Usb-C Docking Station: Hd Dual Display | Belkin
Usb-C Docking Station: Hd Dual Display | Belkin
Usb-C 7-In-1 Docking Station With Power Delivery - Youtube
Usb-C 7-In-1 Docking Station With Power Delivery – Youtube
Mua Anker Usb C Hub, Powerexpand 11-In-1 Docking Station, With 4K@60Hz Hdmi And Dp, 100W Power Delivery, Usb-C And 3 Usb-A Data Ports, 1 Gbps Ethernet, 3.5Mm Audio, Microsd And Sd Card
Mua Anker Usb C Hub, Powerexpand 11-In-1 Docking Station, With 4K@60Hz Hdmi And Dp, 100W Power Delivery, Usb-C And 3 Usb-A Data Ports, 1 Gbps Ethernet, 3.5Mm Audio, Microsd And Sd Card
Dell Docking Station Wd19S Power Delivery 130W Chính Hãng Cao Cấp
Dell Docking Station Wd19S Power Delivery 130W Chính Hãng Cao Cấp
Universal Usb-C™ Dv4K Docking Station With 65W Power Delivery Usb-C, Displaylink-Dock310Usz-50 - Thiên Thiên Tân
Universal Usb-C™ Dv4K Docking Station With 65W Power Delivery Usb-C, Displaylink-Dock310Usz-50 – Thiên Thiên Tân
Universal Usb-C™ Dv4K Docking Station With 65W Power Delivery Usb-C, Displaylink - Elite
Universal Usb-C™ Dv4K Docking Station With 65W Power Delivery Usb-C, Displaylink – Elite
Amazon.Com: I-Tec Usb C Dual Monitor Docking Station - 100W Power Delivery Gigabit Ethernet 2X Displayport Docking Station, 2X 4K [Windows,Ubuntu], 1X 4K [Macos, Macbook], Android, Chromeos, 6X Usb : Electronics
Amazon.Com: I-Tec Usb C Dual Monitor Docking Station – 100W Power Delivery Gigabit Ethernet 2X Displayport Docking Station, 2X 4K [Windows,Ubuntu], 1X 4K [Macos, Macbook], Android, Chromeos, 6X Usb : Electronics
Usb-C Universal Dv4K Docking Station With 100W Power Delivery
Usb-C Universal Dv4K Docking Station With 100W Power Delivery
Dell Wd19 180W Docking Station (With 130W Power Delivery) Usb-C, Hdmi, Dual Dp
Dell Wd19 180W Docking Station (With 130W Power Delivery) Usb-C, Hdmi, Dual Dp
Tobenone® Laptop Docking Stations - 2 Year Warranty – Tobenone
Tobenone® Laptop Docking Stations – 2 Year Warranty – Tobenone
Anker Usb C Docking Station, Powerexpand 9-In-1 Usb-C Pd Dock, 60W Charging For Laptop, 20W Power Delivery Charging, 4K Hdmi And Displayport, Usb 3.0 And Usb 2.0 Data, Gigabit Ethernet, 3.5 Mm
Anker Usb C Docking Station, Powerexpand 9-In-1 Usb-C Pd Dock, 60W Charging For Laptop, 20W Power Delivery Charging, 4K Hdmi And Displayport, Usb 3.0 And Usb 2.0 Data, Gigabit Ethernet, 3.5 Mm
Orico Usb C Docking Station, 8-In-1 Laptop Usb C Dock With 4K Hdmi-Compatible, Vga, Gigabit Ethernet, 3*Usb 3.0 & 1*Usb 2.0, 100W Power Delivery Compatible With Macbook, Ipad, Steam Deck - Newegg.Ca
Orico Usb C Docking Station, 8-In-1 Laptop Usb C Dock With 4K Hdmi-Compatible, Vga, Gigabit Ethernet, 3*Usb 3.0 & 1*Usb 2.0, 100W Power Delivery Compatible With Macbook, Ipad, Steam Deck – Newegg.Ca
Usb-C Docking Station Alt-Mode And Pass Through Power Delivery Charging
Usb-C Docking Station Alt-Mode And Pass Through Power Delivery Charging
Plugable Usb C Triple Display Docking Station With Laptop Charging, Thunderbolt 3 Or Usb C Dock Compatible With Specific Windows And Mac Systems (3X Hdmi, 6X Usb Ports, 60W Usb Pd) -
Plugable Usb C Triple Display Docking Station With Laptop Charging, Thunderbolt 3 Or Usb C Dock Compatible With Specific Windows And Mac Systems (3X Hdmi, 6X Usb Ports, 60W Usb Pd) –

See more here: tinnongtuyensinh.com

Learn more about the topic docking station power delivery.

See more: https://tinnongtuyensinh.com/geld blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *