Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De Spannende Finale Van The Bachelor Thomas

De Spannende Finale Van The Bachelor Thomas

 • bởi
Leah & Thomas | The Bachelor Australia

De Spannende Finale Van The Bachelor Thomas

Leah \U0026 Thomas | The Bachelor Australia

Keywords searched by users: finale the bachelor thomas the bachelor australia finale, bachelor 2023 finale, how many of the bachelors are still together, the bachelor blake and alyssa, the bachelor 2023 results, bachelor winners, 2023 bachelor, bachelors australia 2023 jed

1. Introductie van Thomas Malucelli

Thomas Malucelli is een bekende naam geworden sinds zijn deelname aan het reality-datingprogramma “The Bachelor” in 2023. Dit programma, dat in Australië wordt uitgezonden, volgt een vrijgezelle man op zijn zoektocht naar liefde tussen een groep vrouwen die met elkaar concurreren om zijn genegenheid te winnen. Thomas, een knappe en charmante man, trok de aandacht van veel kijkers met zijn warme persoonlijkheid en aantrekkelijke uiterlijk.

2. De finale-aflevering van The Bachelor met Thomas

De finale van The Bachelor is altijd een spannende en veelbesproken gebeurtenis. Na weken van romantische dates, intense gesprekken en emotionele momenten, moet de Bachelor uiteindelijk zijn keuze maken tussen de overgebleven twee vrouwen. In de finalaflevering van The Bachelor 2023 met Thomas waren de finalisten Leah en Alyssa.

3. De twee uiteindelijke kandidaten die Thomas ontmoette

Leah en Alyssa waren de twee vrouwen die de harten van Thomas hadden veroverd en zijn laatste keuze afwachtten. Leah, een intelligente en zelfverzekerde vrouw, had een sterke band opgebouwd met Thomas tijdens hun tijd samen. Alyssa daarentegen was avontuurlijk en fun-loving, en had ook een bijzondere connectie met Thomas ontwikkeld. Thomas bevond zich in een moeilijke positie, omdat hij gevoelens had voor beide vrouwen.

4. Thomas en de families van de finalisten

Een belangrijk onderdeel van de finale van The Bachelor is de ontmoeting tussen de Bachelor en de families van de finalisten. Dit is een cruciaal moment waarop de Bachelor de kans krijgt om een dieper inzicht te krijgen in het leven van zijn potentiële partners en om te zien hoe ze zich met hun familie verbinden. Thomas ontmoette de families van zowel Leah als Alyssa en kreeg de gelegenheid om vragen te stellen en meer te leren over hun achtergronden en waarden.

5. De beslissing van Thomas in de finale

Na zorgvuldige afweging en veel zelfreflectie nam Thomas eindelijk zijn beslissing in de finale van The Bachelor. Het was een moeilijke keuze, maar hij koos uiteindelijk voor Leah. Hij geloofde dat ze een sterke basis hadden en een veelbelovende toekomst samen. Thomas en Leah waren dolgelukkig en hadden grootse plannen voor hun leven na het programma.

6. Het einde van de relatie tussen Thomas en Leah

Helaas duurde het geluk niet lang voor Thomas en Leah, want kort na het einde van het programma kondigden ze aan dat ze niet langer samen waren. Ze bleken niet compatibel te zijn buiten de context van het televisieprogramma en hadden verschillende doelen en prioriteiten in het leven. Ondanks hun inspanningen om de relatie te laten werken, realiseerden ze zich dat het beter was om uit elkaar te gaan.

7. Reacties van fans op de finale van The Bachelor

Fans van The Bachelor waren geïntrigeerd door de finale-aflevering en de uiteindelijke beslissing van Thomas. Sommige fans waren verheugd dat hij voor Leah had gekozen, terwijl anderen teleurgesteld waren dat hij Alyssa had afgewezen. De sociale media stonden vol met reacties en meningen, waarbij sommige fans fel hun steun uitspraken voor Thomas en zijn keuze, terwijl anderen zijn acties bekritiseerden. Het was duidelijk dat de finale van The Bachelor een grote impact had op de kijkers.

8. Speculaties over de beslissing van Thomas

Na de aankondiging van Thomas’ beslissing ontstonden er veel speculaties en geruchten over waarom hij voor Leah had gekozen en waarom de relatie uiteindelijk niet standhield. Sommige mensen beweerden dat hij zich liet beïnvloeden door de druk van het programma en dat hij niet oprecht was in zijn gevoelens. Anderen geloofden dat Thomas simpelweg de verkeerde keuze had gemaakt en dat hij beter bij Alyssa had gepast. Natuurlijk waren dit allemaal slechts speculaties en konden alleen Thomas en Leah de echte redenen voor hun breuk kennen.

9. De reactie van de andere finaliste op de beslissing

Alyssa, de andere finaliste, reageerde op de beslissing van Thomas met begrip en acceptatie. Ze was uiteraard teleurgesteld dat ze niet de uitverkorene was, maar ze sprak haar waardering uit voor de ervaring die ze had gehad en voor de connectie die ze met Thomas had gevormd. Alyssa wenste Thomas en Leah het beste toe en hoopte dat ze geluk zouden vinden, ondanks hun breuk.

10. De toekomst van Thomas na The Bachelor

Na The Bachelor heeft Thomas verschillende mediamogelijkheden verkend en heeft hij zijn populariteit gebruikt om zijn naam in de entertainmentindustrie te vestigen. Met zijn charismatische persoonlijkheid en charmante uitstraling heeft hij een aanzienlijke fanbase opgebouwd en heeft hij kansen gekregen om deel te nemen aan andere televisieprojecten. Thomas heeft zijn focus verlegd naar zijn persoonlijke en professionele groei en blijft zijn ambities najagen.

FAQs

1. Wat gebeurde er in de finale van The Bachelor Australia met Thomas?

In de finale van The Bachelor Australia 2023 koos Thomas uiteindelijk voor Leah, waardoor Alyssa werd afgewezen.

2. Zijn Thomas en Leah nog steeds samen na The Bachelor?

Nee, Thomas en Leah zijn niet langer samen. Kort na het einde van het programma kondigden ze aan dat ze niet compatibel waren en uit elkaar gingen.

3. Hoeveel van de Bachelors zijn nog steeds samen?

Het is moeilijk om een exact aantal te geven, aangezien het succespercentage van relaties na The Bachelor kan variëren. Sommige stellen zijn nog steeds samen en hebben een succesvolle relatie opgebouwd, terwijl andere relaties niet hebben standgehouden.

4. Wat is er gebeurd tussen The Bachelor Blake en Alyssa?

The Bachelor Blake en Alyssa waren finalisten in het seizoen van The Bachelor Australia. Blake koos echter voor een andere vrouw, waardoor Alyssa werd afgewezen.

5. Wat zijn de resultaten van The Bachelor 2023?

De resultaten van The Bachelor 2023 waren dat Thomas koos voor Leah, terwijl Alyssa werd afgewezen.

6. Wie zijn de winnaars van The Bachelor?

De winnaars van The Bachelor variëren per seizoen, omdat de Bachelor uiteindelijk degene kiest met wie hij denkt het beste te passen. In het geval van The Bachelor 2023 was Leah de winnaar, hoewel hun relatie niet standhield.

7. Wie is de Bachelor van Australië in 2023?

Thomas Malucelli was de Bachelor van Australië in 2023.

8. Wie is Jed in The Bachelor Australië 2023?

Er is geen informatie beschikbaar over een deelnemer genaamd Jed in The Bachelor Australië 2023. Het is mogelijk dat de naam verkeerd is begrepen of dat er verwarring is met een andere deelnemer.

Met deze uitgebreide recap van de finale van The Bachelor met Thomas Malucelli hopen we dat je een beter inzicht hebt gekregen in het verloop van het programma en de resultaten. Hoewel het verhaal van Thomas en Leah niet zoals gepland verliep, biedt het programma altijd interessante en verrassende wendingen die de kijkers vermaken. We wensen Thomas het allerbeste in zijn toekomstige ondernemingen en hopen dat hij geluk zal vinden, zowel in de liefde als in zijn carrière.

Categories: Verzamelen 79 Finale The Bachelor Thomas

Leah & Thomas | The Bachelor Australia
Leah & Thomas | The Bachelor Australia

The Bachelor Australia Finale

De Finale van The Bachelor Australia: alles wat je moet weten

De finale van The Bachelor Australia is altijd een spannend moment voor fans van de populaire realityshow. Het is het hoogtepunt van het seizoen, waarin de vrijgezelle man zijn definitieve keuze maakt uit de resterende deelnemers. In dit artikel willen we dieper ingaan op de finale van The Bachelor Australia en al je vragen beantwoorden. Lees verder voor meer informatie!

Wat is The Bachelor Australia?

The Bachelor Australia is een reality-tv-programma dat draait om een vrijgezelle man die op zoek is naar de liefde van zijn leven. In elke aflevering leert de bachelor de deelnemende vrouwen beter kennen door middel van dates, uitjes en groepsactiviteiten. Aan het einde van elke aflevering moet de bachelor een roos geven aan de vrouwen die hij wil behouden voor de volgende ronde. Uiteindelijk moet hij een keuze maken tussen de laatste twee vrouwen en een beslissing nemen over wie zijn levenspartner wordt.

Wie was de bachelor in 2023?

In 2023 was Thomas Malucelli de bachelor in The Bachelor Australia. Thomas is een 31-jarige vastgoedontwikkelaar uit Sydney. Hij is knap, succesvol en op zoek naar de liefde van zijn leven. Thomas begon zijn reis met 24 deelnemende vrouwen, maar naarmate het seizoen vorderde, werden er steeds meer vrouwen naar huis gestuurd totdat er uiteindelijk twee vrouwen overbleven in de finale.

Wat gebeurde er in de finale?

In de finale van The Bachelor Australia moest Thomas een definitieve keuze maken tussen de laatste twee vrouwen: Leah en een andere deelnemer. De aflevering begon met de traditionele ‘home visits’, waarbij Thomas de families van beide vrouwen ontmoette. Dit was een belangrijk moment, omdat het de kans bood om een beter beeld te krijgen van de relatie van Thomas met elke vrouw en hoe ze zich zouden kunnen aanpassen aan zijn levensstijl.

Na de bezoeken aan de families was het tijd voor de laatste roosceremonie, waarin Thomas zijn definitieve keuze bekendmaakte. In een emotionele onthulling gaf Thomas de roos uiteindelijk aan Leah, waarmee hij verklaarde dat zij de vrouw was met wie hij zijn leven wilde doorbrengen.

Zijn Thomas en Leah nog steeds samen?

Helaas zijn Thomas en Leah niet langer samen. Na de opnames van The Bachelor Australia bevestigden ze dat ze niet compatibel waren en besloten ze uit elkaar te gaan. Het einde van hun relatie kwam als een verrassing voor veel fans van de show, die hoopten dat het paar gelukkig zou blijven na de finale. Het is echter belangrijk op te merken dat relaties gevormd op reality-tv-shows niet altijd standhouden buiten de camera’s.

Hoe is de reactie van het publiek?

De reactie van het publiek op het einde van The Bachelor Australia was gemengd. Sommige mensen waren teleurgesteld dat Thomas en Leah niet samen bleven, terwijl anderen begrip hadden voor hun beslissing. Het is belangrijk om te onthouden dat de deelnemers aan reality-tv-shows echte mensen zijn, en dat hun relaties en beslissingen complex kunnen zijn. Het publiek kan een sterke betrokkenheid voelen bij de show, maar uiteindelijk is het aan de deelnemers om te beslissen wat het beste voor hen is.

Wat is de toekomst van The Bachelor Australia?

Hoewel de toekomst van The Bachelor Australia nooit helemaal zeker is, lijkt het erop dat het programma nog vele jaren zal blijven bestaan. Het format heeft wereldwijd populariteit gekregen en heeft vele spin-offs en variaties geïnspireerd. Elk seizoen trekt het programma een grote schare fans en blijft het gesprek van de dag in de media en op sociale media.

Conclusie

De finale van The Bachelor Australia is altijd een veelbesproken gebeurtenis. Het is het moment waarop de bachelor zijn definitieve keuze maakt uit de laatste twee vrouwen en beslist met wie hij zijn leven wil delen. In 2023 koos Thomas Malucelli voor Leah, maar helaas zijn ze niet langer samen. De reactie van het publiek op dit nieuws was gemengd, maar het benadrukt dat relaties gevormd op reality-tv-shows complex kunnen zijn. Desondanks blijft The Bachelor Australia populair en zal het waarschijnlijk nog vele seizoenen doorgaan.

FAQ

1. Wie won The Bachelor Australia 2023?
– Leah won The Bachelor Australia 2023. Thomas gaf haar de laatste roos en koos haar als zijn levenspartner.
 
2. Zijn Thomas en Leah nog steeds samen?
– Nee, Thomas en Leah zijn niet langer samen. Na de show hebben ze besloten om uit elkaar te gaan omdat ze niet compatibel waren.
 
3. Wat gebeurde er in de finale van The Bachelor Australia 2023?
– In de finale van The Bachelor Australia 2023 moest Thomas kiezen tussen de laatste twee vrouwen, Leah en een andere deelnemer. Hij gaf de laatste roos uiteindelijk aan Leah.
 
4. Wat is The Bachelor Australia?
– The Bachelor Australia is een reality-tv-programma waarin een vrijgezelle man op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. Hij ontmoet verschillende vrouwen en maakt elke aflevering een keuze over wie hij wil behouden.
 
5. Zal The Bachelor Australia in de toekomst doorgaan?
– Hoewel de toekomst nooit helemaal zeker is, lijkt het erop dat The Bachelor Australia nog vele jaren zal doorgaan. Het programma heeft wereldwijd populariteit gekregen en trekt elk seizoen een grote schare fans.

Hopelijk heeft dit artikel al je vragen beantwoord over de finale van The Bachelor Australia. Blijf op de hoogte voor meer nieuws en updates over je favoriete reality-tv-programma!

Bachelor 2023 Finale

Bachelor 2023 Finale: Romantiek en Spanning op het Grootste Liefdesavontuur van het Jaar

De Bachelor is een populaire realityshow die wereldwijd bekend is. Elk seizoen worden tientallen vrijgezellen het podium opgestuurd in de hoop liefde te vinden. Het jaar 2023 was geen uitzondering, en het seizoen werd afgesloten met een adembenemende finale. In dit artikel duiken we diep in de Bachelor 2023 finale, bespreken we de nieuwste plotwendingen en geven we antwoord op veelgestelde vragen.

De Bachelor 2023, met in de hoofdrol Thomas Malucelli, trok vanaf het begin veel kijkers. Thomas, een charmante en knappe vrijgezel, had de moeilijke taak om de liefde van zijn leven te vinden uit een groep getalenteerde en intrigerende vrouwen. Het seizoen zat boordevol romantiek, drama en verrassingen, wat het publiek aan het scherm gekluisterd hield.

In de finale van de Bachelor 2023 moest Thomas uiteindelijk een keuze maken tussen zijn twee overgebleven favorieten. Het was een spannend moment waarin de kijkers vol spanning afwachtten wie het laatste roosje zou ontvangen. Zou Thomas de ware liefde vinden of eindigen in teleurstelling?

Volgens betrouwbare bronnen ontmoette Thomas de families van zijn laatste twee keuzes. Het was een emotionele ontmoeting waarbij Thomas meer inzicht kreeg in het leven en de achtergrond van de vrouwen. Deze familiesessies zijn vaak cruciaal in het beslissingsproces van de Bachelor, aangezien zij een glimp kunnen opvangen van het leven dat de kandidaten voor hen hebben geleid en hoe zij zich in een familieomgeving gedragen.

Uiteindelijk, na veel overweging en hartstochtelijke gesprekken met beide dames, nam Thomas zijn beslissing. De spanning was te snijden toen hij zijn definitieve keuze aankondigde. De dame die het laatste roosje kreeg, zou zijn hart veroveren en samen met hem een toekomst opbouwen.

Zodra Thomas zijn keuze had gemaakt, ging hij voor een romantische een-op-een-date met de gelukkige vrouw. Dit is vaak het moment waarop de liefde echt tot bloei komt en ze een diepere band kunnen opbouwen buiten de hectiek van de show. De liefde tussen de bachelor en zijn gekozen kandidaat werd gevierd en de kijkers genoten van dit intieme moment.

Hoewel het programma de nodige liefdesverdriet en teleurstelling met zich meebrengt, is het belangrijk om te onthouden dat niet alle relaties die tijdens de show zijn ontstaan, standhouden. In het geval van de Bachelor 2023 was er helaas geen eeuwigdurende liefde. Thomas en zijn gekozen kandidaat, Leah, hebben bevestigd dat ze niet langer samen zijn. Ze gaven aan dat ze niet compatibel waren en hebben besloten hun eigen weg te gaan.

Dit nieuws kwam als een verrassing voor de fans, die hoopten dat het stel de test van de tijd zou doorstaan. Helaas is niet elke liefdesconnectie sterk genoeg om buiten de camerawereld te blijven bestaan. Het is belangrijk om te onthouden dat de Bachelor een uniek liefdesexperiment is en dat succesvolle relaties niet altijd gegarandeerd zijn.

In de nasleep van het Bachelor 2023-seizoen hebben veel fans vragen over de show en de deelnemers. Hieronder volgt een FAQ-sectie om enkele van de meestgestelde vragen te beantwoorden.

FAQ

1. Wie waren de laatste twee vrouwen in de Bachelor 2023 finale?
Volgens bronnen waren de laatste twee vrouwen in de finale Leah en een andere kandidate wiens naam niet bekend is gemaakt.

2. Heeft Thomas de families van de laatste twee vrouwen ontmoet?
Ja, Thomas heeft de families van beide vrouwen ontmoet. Deze ontmoetingen waren emotioneel en gaven Thomas meer inzicht in wie deze vrouwen echt waren.

3. Zijn Thomas en Leah nog steeds samen?
Nee, Thomas en Leah hebben bevestigd dat ze niet langer samen zijn. Ze hebben besloten dat ze niet compatibel genoeg waren voor een langdurige relatie.

4. Heeft de Bachelor 2023 een aanzoek gedaan?
Nee, er heeft geen aanzoek plaatsgevonden in de finale van de Bachelor 2023. Thomas heeft zijn laatste roosje gegeven aan de vrouw van zijn keuze, maar helaas hebben ze de test van de tijd niet doorstaan.

5. Hoeveel afleveringen waren er in het Bachelor 2023-seizoen?
Het exacte aantal afleveringen van het Bachelor 2023-seizoen is niet bekend gemaakt. Het is gebruikelijk dat elk seizoen ongeveer 10-12 afleveringen heeft.

6. Zijn er plannen voor een nieuw seizoen van de Bachelor?
Op dit moment zijn er nog geen officiële aankondigingen gedaan over een nieuw seizoen van de Bachelor. Het is echter gebruikelijk dat de show jaarlijks terugkeert met een nieuwe reeks vrijgezellen en romantische avonturen.

De Bachelor 2023 finale was een spannend hoofdstuk in het liefdesverhaal van Thomas Malucelli. Hoewel de show niet resulteerde in een langdurige relatie voor Thomas en Leah, heeft het kijkers over de hele wereld vermaakt en emotioneel meeslepende momenten geboden. De Bachelor blijft een favoriete realityshow voor velen, die elke keer weer blijven terugkomen voor het drama en de romantiek die het biedt.

Disclaimer: Dit artikel is gebaseerd op beschikbare informatie uit diverse bronnen en kan onderhevig zijn aan veranderingen en updates.

Update 17 finale the bachelor thomas

The Bachelors Australia 2023: Thomas And Leah Confirm They'Re No Longer Together, 'We Weren'T Compatible' - Network Ten
The Bachelors Australia 2023: Thomas And Leah Confirm They’Re No Longer Together, ‘We Weren’T Compatible’ – Network Ten
The Bachelors Australia 2023: Meet The Final Six - Network Ten
The Bachelors Australia 2023: Meet The Final Six – Network Ten
Did 'The Bachelors' Australia 2023'S Thomas And Leah Break Up? | Marie Claire Australia
Did ‘The Bachelors’ Australia 2023’S Thomas And Leah Break Up? | Marie Claire Australia
Thomas 100 Percent Doesn'T Know Who I Am': Why Jenae Wasn'T Shocked To Leave The Bachelor Mansion - Network Ten
Thomas 100 Percent Doesn’T Know Who I Am’: Why Jenae Wasn’T Shocked To Leave The Bachelor Mansion – Network Ten
A Little Bit Disappointing': Kiki'S Future With Thomas Couldn'T Align - Network Ten
A Little Bit Disappointing’: Kiki’S Future With Thomas Couldn’T Align – Network Ten
The Bachelors: A Major Plot Twist Will Shake Up The New Season | Daily Mail Online
The Bachelors: A Major Plot Twist Will Shake Up The New Season | Daily Mail Online
Jed, Thomas & Felix | The Bachelors Au Season 11 - Youtube
Jed, Thomas & Felix | The Bachelors Au Season 11 – Youtube
Bachelor In Paradise': Thomas Jacobs Just Made The Sweetest Comment About His Relationship With Becca Kufrin
Bachelor In Paradise’: Thomas Jacobs Just Made The Sweetest Comment About His Relationship With Becca Kufrin
Thomas Malucelli | The Bachelor - Network Ten
Thomas Malucelli | The Bachelor – Network Ten
Bachelor In Paradise': Becca Kufrin And Thomas Jacobs Tease Major Engagement And Marriage Plans Together
Bachelor In Paradise’: Becca Kufrin And Thomas Jacobs Tease Major Engagement And Marriage Plans Together
Did 'The Bachelors' Australia 2023'S Thomas And Leah Break Up? | Marie Claire Australia
Did ‘The Bachelors’ Australia 2023’S Thomas And Leah Break Up? | Marie Claire Australia
Bachelor In Paradise Stars Becca Kufrin And Thomas Jacobs Are Married
Bachelor In Paradise Stars Becca Kufrin And Thomas Jacobs Are Married
The Bachelors 2023: Meet The Bachelorettes - Network Ten
The Bachelors 2023: Meet The Bachelorettes – Network Ten
The Bachelor Australia 2021: Meet The Final Three Bachelorettes - Network Ten
The Bachelor Australia 2021: Meet The Final Three Bachelorettes – Network Ten
Introducing Felix, Jed And Thomas' Leading Ladies - Network Ten
Introducing Felix, Jed And Thomas’ Leading Ladies – Network Ten
It All Ends | The Bachelor Australia - Youtube
It All Ends | The Bachelor Australia – Youtube
Hunter Confronts Thomas Over Being Bachelor | The Bachelorette - Youtube
Hunter Confronts Thomas Over Being Bachelor | The Bachelorette – Youtube
Becca Kufrin, Thomas Jacobs' Relationship Timeline
Becca Kufrin, Thomas Jacobs’ Relationship Timeline
The Bachelors: Spoiler As Leaked Viewing Party Footage Reveals Ending | Daily Mail Online
The Bachelors: Spoiler As Leaked Viewing Party Footage Reveals Ending | Daily Mail Online
The Bachelors Australia 2023: Meet Thomas Malucelli — The Latch
The Bachelors Australia 2023: Meet Thomas Malucelli — The Latch
Bachelor Spoilers: Who Does Matt James Pick? See Top Two
Bachelor Spoilers: Who Does Matt James Pick? See Top Two
Hunter Confronts Thomas Over Being Bachelor | The Bachelorette - Youtube
Hunter Confronts Thomas Over Being Bachelor | The Bachelorette – Youtube
The Bachelor' Finale: Who Did Clayton Echard Pick?
The Bachelor’ Finale: Who Did Clayton Echard Pick?
The Bachelor Australia 🌹 (@Thebachelorau) / X
The Bachelor Australia 🌹 (@Thebachelorau) / X
The Bachelors Australia 2023 Winners Revealed
The Bachelors Australia 2023 Winners Revealed
Hunter Confronts Thomas Over Being Bachelor | The Bachelorette - Youtube
Hunter Confronts Thomas Over Being Bachelor | The Bachelorette – Youtube
How To Watch 'The Bachelor' Finale 2023 On Hulu
How To Watch ‘The Bachelor’ Finale 2023 On Hulu
The Bachelors' Australia 2023: Meet All The Contestants | Marie Claire Australia
The Bachelors’ Australia 2023: Meet All The Contestants | Marie Claire Australia
Thomas Has Found The One | The Bachelor Australia - Youtube
Thomas Has Found The One | The Bachelor Australia – Youtube
Bachelor In Paradise': Why Becca Kufrin And Thomas Jacobs Really Broke Up And How They Got Back Together
Bachelor In Paradise’: Why Becca Kufrin And Thomas Jacobs Really Broke Up And How They Got Back Together

See more here: tinnongtuyensinh.com

Learn more about the topic finale the bachelor thomas.

See more: https://tinnongtuyensinh.com/geld blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *