Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Te Koop Immenweg Lunteren: Prachtig Eigendom Wacht Op Jouw Aandacht!

Te Koop Immenweg Lunteren: Prachtig Eigendom Wacht Op Jouw Aandacht!

 • bởi
Huis te koop in Lunteren | Meulunterseweg 30B | Makelaar Pandinzicht | Funda

Te Koop Immenweg Lunteren: Prachtig Eigendom Wacht Op Jouw Aandacht!

Huis Te Koop In Lunteren | Meulunterseweg 30B | Makelaar Pandinzicht | Funda

Keywords searched by users: te koop immenweg lunteren immenweg 15 lunteren te koop, immenweg lunteren verkocht, immenweg 7 lunteren, funda recreatiewoning lunteren verkocht, landgoed te koop funda, klomperweg 8 lunteren te koop, funda lunteren, boerderij te koop renswoude

Te Koop Immenweg Lunteren: Een Diepgaande Gids

Welkom bij onze uitgebreide gids over te koop staande woningen aan de Immenweg in Lunteren. Of je nu een potentiële koper bent die op zoek is naar een droomhuis of gewoon nieuwsgierig bent naar de vastgoedmarkt in deze schilderachtige regio, deze gids biedt een grondig inzicht in alles wat je moet weten over Immenweg en de beschikbare woningen.

1. Overzicht van Immenweg, Lunteren

Immenweg, gelegen in het charmante Lunteren, is een gewilde locatie voor woningzoekenden. De rustige omgeving, omringd door natuurlijke schoonheid, maakt het een ideale plek voor gezinnen, stellen en iedereen die wil genieten van de sereniteit van het platteland. De Immenweg staat bekend om zijn diversiteit aan woningen, variërend van gezellige gezinswoningen tot luxueuze landgoederen.

2. Te Koop Aangeboden Woningen op Immenweg

Als je op zoek bent naar een huis in Lunteren, biedt Immenweg een scala aan keuzemogelijkheden. Van moderne nieuwbouwhuizen tot karakteristieke boerderijen, de woningen op Immenweg zijn geschikt voor verschillende smaken en behoeften. Voor een gedetailleerd overzicht van de huidige te koop staande woningen op Immenweg, kun je hier terecht.

3. Gedetailleerde Informatie over Immenweg 7

Een van de opvallende vermeldingen op Immenweg is huisnummer 7. Deze woning, met een uniek karakter en moderne voorzieningen, is momenteel te koop. Voor een gedetailleerde beschrijving, foto’s en contactinformatie, kun je de aanbieding bekijken op Funda.

4. Actuele Aanbiedingen en Prijzen in de Omgeving

Om een goed beeld te krijgen van de vastgoedmarkt in Lunteren, is het essentieel om op de hoogte te blijven van de actuele aanbiedingen en prijzen. Websites zoals Funda bieden een uitgebreid overzicht van beschikbare woningen, inclusief informatie over prijzen, voorzieningen en buurtkenmerken.

5. Woningzoekenden Gids: Lunteren en Immenweg

Voor degenen die overwegen een woning in Lunteren te kopen, is het handig om meer te weten over de algemene levensstijl en voorzieningen in de regio. Lunteren staat bekend om zijn vriendelijke gemeenschap, groene landschappen en gemakkelijke toegang tot voorzieningen zoals scholen, winkels en recreatiegebieden.

6. Vergelijkbare Aanbiedingen en Alternatieven

Naast Immenweg zijn er mogelijk vergelijkbare aanbiedingen en alternatieven in Lunteren die de moeite waard zijn om te verkennen. Het is altijd verstandig om verschillende opties te overwegen om ervoor te zorgen dat je de woning vindt die het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.

7. Recreatiewoningen op Immenweg: Wormshoef

Voor liefhebbers van recreatiewoningen is Wormshoef aan de Immenweg een interessante optie. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis of een tweede woning, de recreatiewoningen in dit gebied bieden een ontspannen toevluchtsoord te midden van de natuur. Meer informatie over Wormshoef is te vinden op Huislijn.

8. Belangrijke Voorzieningen en Nabijgelegen Plaatsen

Een van de voordelen van wonen aan Immenweg is de nabijheid van belangrijke voorzieningen en nabijgelegen plaatsen. Van scholen tot supermarkten, Lunteren biedt een scala aan faciliteiten om het dagelijks leven gemakkelijk en comfortabel te maken.

9. Aankoopproces en Stappenplan

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing en het is essentieel om goed geïnformeerd te zijn over het aankoopproces. Hier is een eenvoudig stappenplan om je te begeleiden:

Stappenplan:

 1. Bepaal je budget: Analyseer je financiën om te bepalen hoeveel je kunt besteden.
 2. Vind een geschikte woning: Gebruik online platforms en makelaars om woningen te vinden die aan je criteria voldoen.
 3. Bezichtigingen: Plan bezichtigingen om de woningen persoonlijk te bekijken en een gevoel te krijgen voor de buurt.
 4. Onderzoek: Controleer de buurt, voorzieningen en vastgoedprijzen in de omgeving.
 5. Onderhandel: Als je een geschikte woning hebt gevonden, start dan de onderhandelingen over de prijs en voorwaarden.
 6. Financiering regelen: Zodra je het eens bent over de prijs, regel je de financiering bij een hypotheekverstrekker.
 7. Juridisch advies: Raadpleeg een juridisch adviseur om ervoor te zorgen dat alle documenten en overeenkomsten juridisch in orde zijn.
 8. Afsluiting: Sluit de koop af bij de notaris en ontvang de sleutels van je nieuwe woning.

10. Contact en Makelaarsinformatie

Voor meer gedetailleerde informatie over specifieke woningen aan Immenweg, prijzen en beschikbaarheid, is het raadzaam om contact op te nemen met lokale makelaars. Zij kunnen je voorzien van persoonlijk advies en begeleiding gedurende het hele aankoopproces.


Veelgestelde Vragen (FAQs)

1. Is Immenweg een kindvriendelijke buurt?

Ja, Immenweg staat bekend als een kindvriendelijke buurt met scholen in de buurt en groene speelruimtes.

2. Zijn er recreatieve voorzieningen in de buurt van Immenweg?

Ja, Wormshoef aan de Immenweg biedt recreatiewoningen en een ontspannen sfeer.

3. Wat is het gemiddelde prijsniveau van woningen op Immenweg?

Het prijsniveau varieert, afhankelijk van het type woning en de voorzieningen. Raadpleeg lokale makelaars voor actuele prijsinformatie.

4. Zijn er recente verkopen op Immenweg?

Voor recente verkopen kun je de website van Funda raadplegen of contact opnemen met lokale makelaars.

5. Zijn er scholen in de buurt van Immenweg?

Ja, er zijn scholen in de buurt van Immenweg, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor gezinnen.

Deze FAQ-sectie biedt beknopte antwoorden op veelvoorkomende vragen, maar het is altijd raadzaam om specifieke details te verifiëren bij lokale autoriteiten of makelaars.


De Immenweg in Lunteren biedt niet alleen een scala aan woningen, maar ook een levensstijl doordrenkt van natuurlijke schoonheid en gemeenschapsgeest. Of je nu een koper bent die op zoek is naar je volgende huis of gewoon de vastgoedmarkt verkent, deze gids is ontworpen om je te informeren en te begeleiden bij elke stap van het proces. Neem de tijd om de beschikbare opties te verkennen en ontdek wat Immenweg te bieden heeft.

Categories: Delen 99 Te Koop Immenweg Lunteren

Huis te koop in Lunteren | Meulunterseweg 30B | Makelaar Pandinzicht | Funda
Huis te koop in Lunteren | Meulunterseweg 30B | Makelaar Pandinzicht | Funda

Immenweg 15 Lunteren Te Koop

Immenweg 15 Lunteren Te Koop: Een Diepgaande Verkenning

Immenweg 15 in Lunteren staat te koop, en het is meer dan alleen een huis – het is een kans op een nieuw thuis. In deze gedetailleerde gids verkennen we alles wat je moet weten over dit eigendom, van de locatie en de voorzieningen tot de geschiedenis en de vraagprijs. Laten we samen duiken in de wereld van Immenweg 15 en ontdekken waarom dit jouw volgende thuis zou kunnen zijn.

Locatie en Omgeving

Immenweg 15 bevindt zich in het pittoreske Lunteren, een charmant dorp in Gelderland. Deze locatie biedt niet alleen rust en sereniteit, maar ook nabijheid tot essentiële voorzieningen. Op slechts een steenworp afstand van winkels, scholen en recreatiegebieden, biedt deze plek het beste van beide werelden – de rust van het dorpsleven en de gemakken van stedelijke voorzieningen.

Kenmerken van Immenweg 15

Dit huis is niet zomaar een woning; het is doordrenkt met unieke kenmerken die het onderscheiden van andere huizen op de markt. Van de architectuur tot het interieurontwerp, Immenweg 15 is een uitdrukking van stijl en functionaliteit. Met meerdere slaapkamers, moderne voorzieningen en een prachtige tuin biedt deze woning een perfecte omgeving voor gezinnen, koppels of individuen die op zoek zijn naar comfort en ruimte.

Geschiedenis van Immenweg 15

Elk huis heeft een verhaal, en Immenweg 15 is geen uitzondering. Door de geschiedenis van deze woning te verkennen, krijg je niet alleen inzicht in zijn oorsprong, maar ook in eventuele renovaties of verbeteringen die in de loop der jaren zijn aangebracht. Begrijpen waar een huis vandaan komt, draagt bij aan het waarderen van de unieke eigenschappen ervan.

Vraagprijs en Financieringsmogelijkheden

Een van de meest cruciale aspecten bij het overwegen van een woning is de vraagprijs. Immenweg 15 heeft een marktconforme prijs, maar het is ook essentieel om te begrijpen welke financieringsmogelijkheden beschikbaar zijn. Dit omvat het onderzoeken van hypotheekopties, subsidies en eventuele lopende kosten. Een gedegen begrip van de financiële kant van de aankoop is van vitaal belang om een weloverwogen beslissing te nemen.

Voorzieningen en Nabijgelegen Attracties

Een huis is niet alleen de structuur zelf, maar ook wat het omringt. Immenweg 15 biedt toegang tot verschillende voorzieningen, waaronder scholen, parken en recreatiegebieden. Het is ook belangrijk om de nabijheid van medische faciliteiten en winkels te overwegen. Deze factoren dragen bij aan het algehele gemak en de levenskwaliteit die dit huis te bieden heeft.

FAQ – Veelgestelde Vragen

1. Wat is de vraagprijs van Immenweg 15?

 • De vraagprijs van Immenweg 15 is momenteel beschikbaar op deze link.

2. Zijn er scholen in de buurt van Immenweg 15?

 • Ja, er zijn verschillende scholen in de nabije omgeving van Immenweg 15. Voor een gedetailleerd overzicht kunt u hier kijken.

3. Is Immenweg 15 geschikt voor gezinnen?

 • Absoluut. Met meerdere slaapkamers en nabijheid tot scholen en recreatiegebieden, is Immenweg 15 ideaal voor gezinnen.

4. Zijn er recente renovaties uitgevoerd aan het huis?

 • Voor informatie over eventuele recente renovaties of verbeteringen, kunt u de geschiedenis van het huis bekijken via de verstrekte links, zoals deze.

5. Zijn er financiële regelingen beschikbaar voor de aankoop van Immenweg 15?

 • Het is raadzaam om contact op te nemen met een hypotheekadviseur voor informatie over beschikbare financieringsmogelijkheden en subsidies.

Immenweg 15 in Lunteren is niet zomaar een huis; het is een kans op een nieuw begin. Met deze uitgebreide gids hopen we je te hebben voorzien van alle nodige informatie om een weloverwogen beslissing te nemen over deze unieke woning. Neem de tijd om de aangeboden links te verkennen en ontdek waarom Immenweg 15 jouw toekomstige thuis zou kunnen zijn.

Immenweg Lunteren Verkocht

Immenweg Lunteren Verkocht: Een Diepgaande Gids

Door de groeiende interesse in onroerend goed en vastgoedinvesteringen is het van cruciaal belang om goed geïnformeerd te zijn over recente transacties. Een opmerkelijk pand dat recentelijk verkocht is in Lunteren is gelegen aan de Immenweg. In deze diepgaande gids zullen we de Immenweg Lunteren verkocht transactie in detail bespreken, met als doel uitgebreide informatie te bieden en specifieke concepten uit te leggen.

Immenweg Lunteren Verkocht: Een Overzicht

De Immenweg in Lunteren heeft recentelijk de aandacht getrokken van potentiële kopers en vastgoedenthousiastelingen. Het onlangs verkochte pand, Immenweg 7, heeft bijzondere kenmerken die het interessant maken voor diegenen die op zoek zijn naar een woning in deze pittoreske regio van Nederland.

Kenmerken van Immenweg 7

Het pand op Immenweg 7, zoals te zien op Funda, heeft unieke eigenschappen die het onderscheiden van andere woningen in de omgeving. Met een gedetailleerde beschrijving van de indeling, voorzieningen en buurtomgeving biedt de verkooppagina op Funda een waardevol inzicht in wat de nieuwe eigenaren kunnen verwachten.

De Buurt van Immenweg Lunteren

Lunteren staat bekend om zijn rustige en groene omgeving, en de Immenweg is geen uitzondering. Met Funda’s zoekresultaten voor Immenweg kunnen potentiële kopers een idee krijgen van de beschikbare panden in deze straat. Deze zoekresultaten bieden een handig overzicht van diverse woningen die momenteel te koop staan of recentelijk zijn verkocht.

Andere Aanbiedingen in de Regio

Naast de verkoop van Immenweg 7 zijn er andere interessante aanbiedingen in de regio Lunteren. Websites zoals Huislijn en VBO tonen aanvullende opties die mogelijk voldoen aan de wensen en behoeften van potentiële kopers.

Financiële Overwegingen en Investeringspotentieel

Een cruciaal aspect van vastgoedtransacties is het begrijpen van financiële overwegingen en het investeringspotentieel. Het is raadzaam om advies in te winnen bij financiële experts en vastgoedprofessionals om een weloverwogen beslissing te nemen.

FAQ: Veelgestelde Vragen Over Immenweg Lunteren Verkocht

1. Wat zijn de unieke kenmerken van het pand op Immenweg 7?

 • Het pand op Immenweg 7 biedt unieke indelingsmogelijkheden en voorzieningen. Gedetailleerde informatie hierover is beschikbaar op Funda.

2. Wat maakt de Immenweg in Lunteren aantrekkelijk?

 • De Immenweg staat bekend om zijn rustige en groene omgeving, wat het aantrekkelijk maakt voor diegenen die op zoek zijn naar een vredige woonomgeving.

3. Zijn er vergelijkbare panden beschikbaar in de buurt?

 • Ja, Funda en andere vastgoedwebsites tonen verschillende woningen die momenteel te koop staan in de buurt van de Immenweg.

4. Welke financiële overwegingen moeten in aanmerking worden genomen bij vastgoedaankopen in Lunteren?

 • Het is raadzaam om financieel advies in te winnen en het investeringspotentieel van de regio te evalueren voordat u een beslissing neemt.

5. Waar kan ik meer informatie vinden over vastgoedtransacties in Lunteren?

 • Websites zoals Funda, Huislijn en VBO bieden uitgebreide informatie over vastgoedaanbiedingen en recente transacties in Lunteren.

Conclusie

De verkoop van Immenweg 7 in Lunteren heeft de aandacht getrokken van potentiële kopers die op zoek zijn naar een woning in deze schilderachtige regio. Door de unieke kenmerken van het pand, de aantrekkelijke buurt en de beschikbaarheid van vergelijkbare aanbiedingen in overweging te nemen, kunnen geïnteresseerde partijen een weloverwogen beslissing nemen. Het begrijpen van financiële overwegingen en het raadplegen van vastgoedexperts zijn essentiële stappen om een succesvolle vastgoedinvestering te waarborgen. Voor meer gedetailleerde informatie en actuele aanbiedingen, raden we aan de verstrekte referentiematerialen te raadplegen en contact op te nemen met lokale vastgoedprofessionals.

Immenweg 7 Lunteren

Immenweg 7 Lunteren: Een Diepgaande Verkenning van Deze Unieke Woning

Door de eeuwen heen hebben huizen verhalen verteld – verhalen van mensen, tijden en plaatsen. Immenweg 7 in Lunteren is zo’n huis, doordrenkt van geschiedenis en doordrenkt met karakter. In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingsreis door deze betoverende woning, waar elk detail een verhaal vertelt.

Achtergrond van Immenweg 7 Lunteren

Immenweg 7, gelegen in het charmante Lunteren, is meer dan alleen een huis; het is een oase van rust, doordrenkt met de warmte van de Gelderse gastvrijheid. Deze woning, momenteel te koop zoals vermeld op Funda, heeft zijn wortels diep verankerd in de lokale geschiedenis. Het is niet zomaar een fysieke structuur; het is een thuis dat generaties heeft verwelkomd en gevormd.

Architectuur en Ontwerp

Een van de meest intrigerende aspecten van Immenweg 7 is de architectuur en het ontwerp. De woning straalt een tijdloze elegantie uit, met zijn kenmerkende kenmerken en doordachte indeling. De gevel, met zijn karakteristieke elementen, roept een gevoel van nostalgie op, terwijl het interieur een naadloze combinatie is van modern comfort en historische charme.

Referentie: Funda – Immenweg 7

Historische Betekenis

De geschiedenis van Immenweg 7 weerspiegelt de evolutie van Lunteren zelf. Met wortels die teruggaan tot vervlogen tijden, heeft deze woning de tand des tijds doorstaan en blijft het een levendig hoofdstuk in de lokale geschiedenis. Het vertelt het verhaal van de mensen die hebben gewoond, gelachen en liefgehad in zijn kamers, en het draagt de stempel van het verleden met trots.

Wonen in Lunteren

Lunteren, met zijn weidse landschappen en rustieke charme, biedt een idyllische omgeving voor degenen die ervoor kiezen om hier te wonen. Immenweg 7 weerspiegelt niet alleen de schoonheid van zijn directe omgeving, maar ook de geest van de gemeenschap. Van lokale markten tot schilderachtige wandelpaden, het leven in Lunteren biedt een unieke mix van sereniteit en activiteit.

Referentie: Huislijn – Immenweg Lunteren

Waarom Immenweg 7?

De beslissing om een huis te kopen gaat verder dan alleen stenen en mortel; het gaat over het vinden van een thuis. Immenweg 7 biedt meer dan alleen onderdak. Het biedt een levensstijl doordrenkt van geschiedenis, een gemeenschap die voelt als familie en een toekomst vol mogelijkheden. Of het nu gaat om een gezin op zoek naar een nieuwe start of een individu op zoek naar rust, Immenweg 7 spreekt tot degenen die op zoek zijn naar meer dan alleen een huis.

FAQ: Veelgestelde Vragen

1. Wat is de prijs van Immenweg 7?

 • De meest actuele informatie over de prijs van Immenweg 7 is te vinden op Funda.

2. Zijn er scholen in de buurt van Immenweg 7?

 • Ja, Lunteren biedt verschillende scholen, zowel basis- als middelbaar onderwijs, binnen handbereik van Immenweg 7.

3. Is Immenweg 7 goed verbonden met het openbaar vervoer?

 • Lunteren heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor Immenweg 7 goed bereikbaar is per trein en bus.

4. Zijn er recreatieve voorzieningen in de buurt van Immenweg 7?

 • Absoluut! Lunteren en de omliggende gebieden bieden diverse recreatieve mogelijkheden, zoals wandelpaden, fietsroutes en recreatiegebieden.

5. Zijn er supermarkten en winkels in de buurt van Immenweg 7?

 • Ja, het centrum van Lunteren herbergt diverse winkels en supermarkten voor de dagelijkse behoeften.

Conclusie

Immenweg 7 in Lunteren is niet zomaar een huis; het is een levendig hoofdstuk in de geschiedenis van deze betoverende regio. Met zijn unieke architectuur, doordachte ontwerp en rijke geschiedenis belichaamt het de essentie van thuis zijn. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning of gewoon geïnteresseerd bent in de rijke geschiedenis van Lunteren, Immenweg 7 nodigt je uit om deel uit te maken van zijn verhaal. Ontdek de magie van wonen op een plek waar het verleden en de toekomst hand in hand gaan.

Update 36 te koop immenweg lunteren

Landgoed De Scheleberg | Vakantiewoningen Te Koop | Topparken Verkoop
Landgoed De Scheleberg | Vakantiewoningen Te Koop | Topparken Verkoop
Funda Finds: Een Enorme Lege Villa Op Een Nog Meer Enorm Perceel - Indebuurt Ede
Funda Finds: Een Enorme Lege Villa Op Een Nog Meer Enorm Perceel – Indebuurt Ede
Vakantiewoning Voor Eigen Gebruik | Topparken
Vakantiewoning Voor Eigen Gebruik | Topparken
Op Zoek Naar Particulier Woningaanbod. | Luyten Makelaardij
Op Zoek Naar Particulier Woningaanbod. | Luyten Makelaardij
Immenweg 7, Lunteren (6741 Kp) - Kadastralekaart.Com
Immenweg 7, Lunteren (6741 Kp) – Kadastralekaart.Com
Op Zoek Naar Particulier Woningaanbod. | Luyten Makelaardij
Op Zoek Naar Particulier Woningaanbod. | Luyten Makelaardij
Landgoed De Scheleberg | Vakantiewoningen Te Koop | Topparken Verkoop
Landgoed De Scheleberg | Vakantiewoningen Te Koop | Topparken Verkoop
Woning Immenweg 18 Lunteren - Oozo.Nl
Woning Immenweg 18 Lunteren – Oozo.Nl
Immenweg 7, Lunteren (6741 Kp) - Kadastralekaart.Com
Immenweg 7, Lunteren (6741 Kp) – Kadastralekaart.Com
Op Zoek Naar Particulier Woningaanbod. | Luyten Makelaardij
Op Zoek Naar Particulier Woningaanbod. | Luyten Makelaardij
Op Zoek Naar Particulier Woningaanbod. | Stam Vastgoed
Op Zoek Naar Particulier Woningaanbod. | Stam Vastgoed

See more here: tinnongtuyensinh.com

Learn more about the topic te koop immenweg lunteren.

See more: https://tinnongtuyensinh.com/geld blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *