Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Tenierslaan 2 5613 Dz Eindhoven: Ontdek Deze Bruisende Buurt!

Tenierslaan 2 5613 Dz Eindhoven: Ontdek Deze Bruisende Buurt!

 • bởi
Te koop - Nijenrode 2- Eindhoven - DHVC Vastgoed

Tenierslaan 2 5613 Dz Eindhoven: Ontdek Deze Bruisende Buurt!

Te Koop – Nijenrode 2- Eindhoven – Dhvc Vastgoed

Keywords searched by users: tenierslaan 2 5613 dz eindhoven praxis eindhoven, bouwmarkt eindhoven openingstijden, praxis eindhoven openingstijden, gamma eindhoven kanaaldijk openingstijden, karwei eindhoven, hurksestraat eindhoven, praxis city eindhoven, parkeren praxis eindhoven

Het artikel zal diepgaande informatie bieden over Tenierslaan 2, 5613 DZ Eindhoven, gericht op de Praxis-winkel op dit adres. Hier volgt een uitgebreide gids met informatie, gerelateerde onderwerpen en een FAQ-sectie.

Ligging en Adres

De Praxis-winkel bevindt zich op Tenierslaan 2 in Eindhoven, in de postcode 5613 DZ. Deze locatie biedt toegang tot een breed scala aan bouwmaterialen, gereedschappen en andere benodigdheden voor zowel professionele aannemers als doe-het-zelvers.

Praxis Winkel

De Praxis-winkel op Tenierslaan 2 in Eindhoven is een van de vestigingen van deze bekende bouwmarkt in Nederland. Het assortiment omvat diverse producten, van hout, verf en gereedschap tot tuinartikelen en decoratie.

Openingstijden

De openingstijden van Praxis Tenierslaan zijn cruciaal voor bezoekers. De winkel opent doorgaans zijn deuren van maandag tot en met zaterdag, maar er kunnen afwijkingen zijn, vooral tijdens feestdagen. Het is raadzaam om vooraf de actuele openingstijden te controleren.

Assortiment en Diensten

De winkel biedt een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen, gereedschappen en andere benodigdheden. Daarnaast zijn er vaak verschillende diensten beschikbaar, zoals zaagservice, verfmengservice en advies van deskundig personeel.

Contactgegevens

Om contact op te nemen met de Praxis-winkel aan Tenierslaan 2, 5613 DZ Eindhoven, kun je bellen naar het telefoonnummer dat vermeld staat op hun website of hun sociale mediakanalen gebruiken voor vragen of klantenservice.

Routebeschrijving

Reizen naar Tenierslaan 2, 5613 DZ Eindhoven kan op verschillende manieren. Of je nu met de auto, fiets, openbaar vervoer of te voet komt, er zijn diverse routes beschikbaar. De winkel ligt op een strategische locatie voor gemakkelijke toegang.

Klantrecensies en Ervaringen

Klantrecensies kunnen waardevolle inzichten bieden in de ervaringen bij deze specifieke Praxis-vestiging. De feedback van klanten kan helpen bij het nemen van beslissingen over het bezoek aan de winkel.

Aanbiedingen en Acties

De Praxis-winkel op Tenierslaan 2 in Eindhoven biedt mogelijk lopende aanbiedingen, kortingen of speciale acties. Deze informatie kan online beschikbaar zijn of in de winkel zelf.

Extra Diensten en Faciliteiten

Naast het standaardassortiment kunnen extra voorzieningen beschikbaar zijn, zoals parkeergelegenheid, klantenservicebalies en andere faciliteiten die het winkelen gemakkelijker maken.

FAQ

1. Wat zijn de openingstijden van Praxis Tenierslaan in Eindhoven?
De reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag, maar controleer vooraf de actuele tijden, vooral tijdens feestdagen.

2. Welke producten en diensten biedt de Praxis-winkel op Tenierslaan 2?
Het assortiment omvat bouwmaterialen, gereedschap, verf, tuinartikelen en decoratie. Diensten kunnen zaagservice, verfmengservice en deskundig advies bevatten.

3. Hoe kan ik contact opnemen met de winkel?
De contactgegevens, waaronder telefoonnummer en mogelijk e-mailadres, zijn beschikbaar op de website van Praxis of via sociale mediakanalen.

4. Zijn er parkeermogelijkheden bij Praxis Tenierslaan in Eindhoven?
Ja, er zijn vaak parkeervoorzieningen beschikbaar bij deze locatie.

5. Zijn er speciale aanbiedingen of acties bij Praxis Tenierslaan?
De winkel kan lopende aanbiedingen, kortingen of speciale acties hebben. Controleer online of in de winkel zelf voor meer informatie.

Door deze gedetailleerde informatie te verstrekken, wil dit artikel lezers voorzien van essentiële details over de Praxis-winkel op Tenierslaan 2, 5613 DZ Eindhoven. Het biedt niet alleen inzicht in de locatie en openingstijden, maar ook in het assortiment, contactmogelijkheden en extra diensten.

Categories: Top 62 Tenierslaan 2 5613 Dz Eindhoven

Te koop - Nijenrode 2- Eindhoven - DHVC Vastgoed
Te koop – Nijenrode 2- Eindhoven – DHVC Vastgoed

Praxis Eindhoven

Een Diepgaande Verkenning van Praxis Eindhoven

Praxis, een bekende naam in de doe-het-zelfwereld, heeft zijn stempel gedrukt in Eindhoven met een vestiging aan de Tenierslaan. In dit artikel nemen we een diepgaande duik in Praxis Eindhoven, waarbij we de locatie, het assortiment, en de specifieke kenmerken van deze vestiging verkennen. Of je nu een ervaren klusser bent of gewoon op zoek bent naar inspiratie voor huis- en tuinprojecten, Praxis Eindhoven heeft wellicht precies wat je nodig hebt.

Praxis Eindhoven op de Tenierslaan

De vestiging van Praxis aan de Tenierslaan in Eindhoven is een ware schat voor doe-het-zelvers en huiseigenaren in de regio. Met een gunstige locatie en een uitgebreid assortiment heeft deze winkel zich gevestigd als een toonaangevende bestemming voor alles op het gebied van klussen en huisverbetering.

Locatie en Bereikbaarheid

Praxis Eindhoven Tenierslaan bevindt zich op een strategische locatie, gemakkelijk bereikbaar voor zowel inwoners van Eindhoven als bezoekers uit nabijgelegen gebieden. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid, waardoor het gemakkelijk is om materialen te laden, vooral als je van plan bent om grotere aankopen te doen. Voor degenen die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, is de winkel goed bereikbaar met verschillende buslijnen die in de buurt stoppen.

Assortiment en Aanbiedingen

Een van de opvallende kenmerken van Praxis Eindhoven is het uitgebreide assortiment aan producten. Of je nu op zoek bent naar verf, gereedschap, bouwmaterialen, tuinbenodigdheden of decoratieve artikelen, de kans is groot dat Praxis het heeft. De winkel staat bekend om het aanbieden van kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken, waardoor klanten kunnen vertrouwen op de duurzaamheid van hun aankopen.

Bovendien heeft Praxis Eindhoven regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen, waardoor het winkelen hier niet alleen handig maar ook budgetvriendelijk is. Houd de website van Praxis en lokale folders in de gaten voor de nieuwste deals en acties.

Klantenservice en Advies

Praxis staat niet alleen bekend om zijn productaanbod, maar ook om de kwaliteit van klantenservice die het biedt. Het personeel in Praxis Eindhoven is deskundig en vriendelijk, klaar om klanten te helpen bij het vinden van de juiste producten voor hun specifieke behoeften. Of je nu een doorgewinterde klusser bent of net begint met je eerste project, het personeel is bereid om advies te geven en eventuele vragen te beantwoorden.

Praxis Eindhoven: Meer dan een Winkel

Praxis Eindhoven op de Tenierslaan is niet zomaar een winkel; het is een gemeenschap voor doe-het-zelvers. Naast het winkelgedeelte organiseert Praxis Eindhoven regelmatig workshops en evenementen om klanten te helpen bij het verbeteren van hun vaardigheden en het opdoen van inspiratie. Dit maakt Praxis Eindhoven niet alleen een winkel, maar ook een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemde mensen die gepassioneerd zijn over klussen en huisverbetering.

FAQ (Veelgestelde Vragen)

Wat zijn de openingstijden van Praxis Eindhoven Tenierslaan?

Praxis Eindhoven Tenierslaan hanteert ruime openingstijden om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. De exacte openingstijden kunnen variëren, dus het is raadzaam de officiële website van Praxis of de lokale folders te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Biedt Praxis Eindhoven Tenierslaan ook online winkelen aan?

Ja, Praxis Eindhoven Tenierslaan biedt online winkelen aan. Klanten kunnen eenvoudig producten online bekijken, bestellen en zelfs laten bezorgen. Dit is handig voor degenen die geen tijd hebben om naar de fysieke winkel te gaan of die liever vanuit huis winkelen.

Zijn er speciale aanbiedingen voor loyaliteitsprogramma’s bij Praxis Eindhoven?

Praxis heeft een loyaliteitsprogramma genaamd “Praxis Plus.” Met Praxis Plus kunnen klanten profiteren van extra kortingen, speciale aanbiedingen en exclusieve uitnodigingen voor evenementen. Het is de moeite waard om je aan te melden voor dit programma als je regelmatig bij Praxis winkelt.

Zijn er parkeervoorzieningen bij Praxis Eindhoven Tenierslaan?

Ja, Praxis Eindhoven Tenierslaan beschikt over ruime parkeergelegenheid voor klanten. Dit maakt het gemakkelijk voor klanten om hun aankopen in te laden, vooral bij het kopen van grotere artikelen.

Biedt Praxis Eindhoven Tenierslaan ook klusadvies?

Absoluut. Het personeel bij Praxis Eindhoven Tenierslaan is goed geïnformeerd en staat klaar om klanten te voorzien van klusadvies. Of je nu vragen hebt over het gebruik van bepaald gereedschap of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste materialen, het personeel staat paraat om te helpen.

Conclusie

Praxis Eindhoven op de Tenierslaan is veel meer dan alleen een winkel voor doe-het-zelvers. Het is een bron van inspiratie, een plek waar klanten niet alleen materialen kopen, maar ook kennis opdoen en gemeenschap vinden. Met een breed assortiment, deskundig personeel en regelmatige evenementen, blijft Praxis Eindhoven een topbestemming voor iedereen die zijn huis wil verbeteren of gewoon een passie heeft voor klussen. Bezoek Praxis Eindhoven Tenierslaan en ontdek de wereld van mogelijkheden voor jouw volgende project.

Bouwmarkt Eindhoven Openingstijden

Bouwmarkt Eindhoven Openingstijden: Een Diepgaande Gids

Doorzoek de Wereld van Bouwmaterialen met Praxis Tenierslaan

Bouwmarkten spelen een cruciale rol in het faciliteren van doe-het-zelfprojecten en het bieden van een breed scala aan bouwmaterialen en gereedschappen. In Eindhoven is Praxis Tenierslaan een prominente speler op dit gebied. In dit artikel duiken we diep in de wereld van bouwmarkt Eindhoven openingstijden, waarbij we niet alleen de openingstijden verkennen, maar ook inzicht geven in de faciliteiten, assortimenten en andere belangrijke aspecten van Praxis Tenierslaan.

Openingstijden: Meer dan Gewoonlijk

De openingstijden van bouwmarkten zijn van vitaal belang voor zowel professionele bouwers als doe-het-zelvers. Praxis Tenierslaan in Eindhoven begrijpt dit en streeft ernaar om flexibele openingstijden te bieden om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. Hier is een overzicht van de reguliere openingstijden:

 • Maandag tot en met Vrijdag: 08:00 – 21:00
 • Zaterdag: 08:00 – 18:00
 • Zondag: Gesloten

Het uitgebreide schema stelt klanten in staat om op verschillende momenten van de week hun benodigde materialen aan te schaffen. Maar laten we dieper ingaan op wat Praxis Tenierslaan nog meer te bieden heeft.

Een Duik in het Assortiment

De verscheidenheid aan producten die beschikbaar zijn bij Praxis Tenierslaan is indrukwekkend en omvat alles wat je nodig hebt, van basismaterialen tot gespecialiseerd gereedschap. Het assortiment omvat:

 • Bouwmaterialen: Van bakstenen tot cement en van gipsplaten tot isolatiemateriaal, Praxis Tenierslaan heeft een uitgebreide collectie bouwmaterialen.

 • Gereedschap: Of je nu een ervaren professional bent of net begint met je eerste project, het assortiment gereedschappen bij Praxis Tenierslaan is ontworpen om aan alle behoeften te voldoen.

 • Verf en Behang: Geef je huis een frisse uitstraling met de brede selectie verven en behangpatronen die beschikbaar zijn.

 • Tuinbenodigdheden: Voor degenen met groene vingers biedt Praxis Tenierslaan alles, van planten en bloemen tot tuinmeubilair en gereedschap.

Faciliteiten bij Praxis Tenierslaan

De faciliteiten bij Praxis Tenierslaan dragen bij aan een naadloze winkelervaring. Enkele van de opmerkelijke faciliteiten zijn:

 • Deskundig Advies: Het personeel bij Praxis Tenierslaan is goed geïnformeerd en staat klaar om deskundig advies te geven, of je nu een doorgewinterde aannemer bent of voor het eerst een spijker in een plank slaat.

 • Online Bestellen en Afhalen: Voor extra gemak biedt Praxis Tenierslaan een online bestel- en afhaalservice, zodat je producten kunt reserveren en ophalen op een tijdstip dat jou uitkomt.

 • Workshops en Evenementen: Als je je vaardigheden wilt verbeteren of meer wilt leren over specifieke projecten, organiseert Praxis Tenierslaan regelmatig workshops en evenementen.

FAQ – Veelgestelde Vragen

Wat zijn de openingstijden tijdens feestdagen?

Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden variëren. Het is raadzaam om de officiële website van Praxis Tenierslaan te raadplegen of contact op te nemen met de winkel voor specifieke informatie over openingstijden tijdens feestdagen.

Biedt Praxis Tenierslaan een klantenkaart aan?

Ja, Praxis Tenierslaan biedt een klantenkaart aan waarmee klanten kunnen profiteren van speciale kortingen, aanbiedingen en exclusieve evenementen. Je kunt meer informatie vinden over de klantenkaart op de officiële website van Praxis.

Zijn er speciale kortingen voor professionals?

Ja, Praxis Tenierslaan heeft speciale kortingsprogramma’s voor professionals in de bouwsector. Neem contact op met de winkel voor meer informatie over het professional-programma en de voordelen die het biedt.

Conclusie

In dit artikel hebben we een diepgaand inzicht gegeven in de bouwmarkt Eindhoven openingstijden, met de focus op Praxis Tenierslaan. Van flexibele openingstijden tot een uitgebreid assortiment en handige faciliteiten, Praxis Tenierslaan staat klaar om aan de behoeften van zowel professionals als doe-het-zelvers te voldoen. Of je nu een groot bouwproject hebt of op zoek bent naar kleine reparaties, Praxis Tenierslaan biedt alles wat je nodig hebt om je project succesvol af te ronden. Raadpleeg de officiële website voor de meest actuele informatie over openingstijden en aanbiedingen, en duik in de wereld van bouwmaterialen met Praxis Tenierslaan.

Praxis Eindhoven Openingstijden

Praxis Eindhoven Openingstijden: Een Diepgaande Gids

Praxis, een bekende naam in de doe-het-zelfwereld, heeft verschillende vestigingen verspreid over Nederland. Een van deze vestigingen bevindt zich in Eindhoven aan de Tenierslaan. Deze locatie biedt een breed scala aan bouwmaterialen, gereedschappen en andere benodigdheden voor zowel doe-het-zelvers als professionals. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de openingstijden van Praxis Eindhoven aan de Tenierslaan, en proberen we een uitgebreide gids te bieden voor iedereen die deze vestiging wil bezoeken.

Praxis Eindhoven Tenierslaan

De Praxis-winkel aan de Tenierslaan in Eindhoven is strategisch gelegen om klanten uit de regio te bedienen. Of je nu op zoek bent naar verf, bouwmaterialen, tuinartikelen of andere benodigdheden voor thuisverbetering, Praxis heeft het allemaal. Voordat je echter een bezoek plant, is het essentieel om op de hoogte te zijn van de openingstijden, zodat je niet voor gesloten deuren komt te staan.

Openingstijden Praxis Eindhoven

De openingstijden van Praxis Eindhoven Tenierslaan variëren op verschillende dagen van de week. Het is cruciaal om op de hoogte te zijn van deze tijden om je bezoek effectief te plannen. Hier zijn de reguliere openingstijden:

 • Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 21:00 uur
 • Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur
 • Zondag: Gesloten

Houd er rekening mee dat deze tijden kunnen variëren op feestdagen of speciale gelegenheden. Het is altijd verstandig om de officiële website van Praxis of andere betrouwbare bronnen te raadplegen voor eventuele wijzigingen in de openingstijden.

Waarom Praxis Eindhoven Tenierslaan?

Praxis staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en klantvriendelijke aanpak. De vestiging aan de Tenierslaan in Eindhoven is geen uitzondering. Hier zijn enkele redenen waarom mensen ervoor kiezen om deze specifieke Praxis-winkel te bezoeken:

 1. Ruime Keuze: Praxis biedt een breed scala aan producten, van bouwmaterialen tot decoratieve items. De Tenierslaan-winkel heeft een uitgebreide voorraad, waardoor klanten keuzes hebben.

 2. Deskundig Advies: Of je nu een doorgewinterde klusser bent of net begint met een doe-het-zelfproject, het personeel bij Praxis Eindhoven Tenierslaan staat klaar om deskundig advies te geven en eventuele vragen te beantwoorden.

 3. Locatie: De centrale locatie van deze vestiging maakt het gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Eindhoven en omliggende gebieden.

FAQ – Veelgestelde Vragen

1. Zijn de openingstijden van Praxis Eindhoven Tenierslaan tijdens feestdagen anders?

Ja, de openingstijden kunnen variëren tijdens feestdagen. Het wordt aanbevolen om de officiële Praxis-website te raadplegen of contact op te nemen met de winkel voor specifieke informatie over openingstijden tijdens feestdagen.

2. Biedt Praxis Eindhoven Tenierslaan speciale kortingen of aanbiedingen?

Praxis staat bekend om zijn regelmatige kortingen en aanbiedingen. Het is raadzaam om de actuele promoties te bekijken op de officiële website van Praxis of bij de winkel zelf.

3. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Praxis Eindhoven Tenierslaan?

Ja, de winkel heeft parkeergelegenheid voor klanten. Er zijn mogelijk kosten verbonden aan het parkeren, dus het is verstandig om de parkeervoorwaarden te controleren bij aankomst.

4. Kan ik online aankopen doen en deze ophalen bij Praxis Eindhoven Tenierslaan?

Ja, Praxis biedt een online winkel en een “Click & Collect”-service. Je kunt producten online bestellen en deze vervolgens ophalen bij de Tenierslaan-winkel.

Conclusie

Praxis Eindhoven Tenierslaan is een handige bestemming voor iedereen die op zoek is naar bouwmaterialen, gereedschappen of andere doe-het-zelfbenodigdheden. Door op de hoogte te zijn van de openingstijden en andere relevante informatie, kun je je bezoek efficiënt plannen. Of je nu een specifiek project hebt of gewoon inspiratie opdoet, Praxis staat klaar om je te verwelkomen. Vergeet niet de FAQ-sectie te raadplegen voor antwoorden op veelvoorkomende vragen en een probleemloze winkelervaring.

Dit artikel biedt een diepgaand inzicht in Praxis Eindhoven openingstijden en hoopt de lezers te informeren en begeleiden bij hun bezoek aan deze specifieke Praxis-vestiging.

Details 15 tenierslaan 2 5613 dz eindhoven

Praxis | Aan De Kade
Praxis | Aan De Kade
Praxis | Aan De Kade
Praxis | Aan De Kade
The Best 10 Home Services Near Onderdoor, 5611 Sb Eindhoven, The Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Home Services Near Onderdoor, 5611 Sb Eindhoven, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp

See more here: tinnongtuyensinh.com

Learn more about the topic tenierslaan 2 5613 dz eindhoven.

See more: https://tinnongtuyensinh.com/geld blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *