Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Van Limburg Stirumstraat 23: Een Kijkje In Het Hart Van De Straat.

Van Limburg Stirumstraat 23: Een Kijkje In Het Hart Van De Straat.

  • bởi
Van Limburg Stirumstraat, Amsterdam

Van Limburg Stirumstraat 23: Een Kijkje In Het Hart Van De Straat.

Van Limburg Stirumstraat, Amsterdam

Keywords searched by users: van limburg stirumstraat 23 van limburg stirumstraat noordwijk, van limburg stirumstraat 27 noordwijk, van limburg stirumstraat veghel, van limburg stirumstraat 2 krommenie, van limburg stirumstraat warmond, van limburg stirumstraat, krommenie, van limburg stirumstraat wassenaar, van limburg stirumlaan tilburg

Inleiding

De Van Limburg Stirumstraat 23 is een bekend adres in Nederland. Deze straat is gelegen in verschillende steden, waaronder Den Haag, Noordwijk, Utrecht, en Zutphen. Zowel potentiële kopers als geïnteresseerden in vastgoed zijn benieuwd naar de kenmerken en beschikbaarheid van woningen op Van Limburg Stirumstraat 23. In dit artikel zullen we diepgaand ingaan op dit onderwerp en gedetailleerde informatie bieden over alle aspecten die verband houden met Van Limburg Stirumstraat 23.

Locatie van Van Limburg Stirumstraat 23

Van Limburg Stirumstraat 23 is gelegen in verschillende steden in Nederland. Laten we eens kijken naar de specifieke locaties van deze straat in de genoemde steden:

– Den Haag: In Den Haag is Van Limburg Stirumstraat 23 gevestigd in postcode 2515 PA. De straat ligt in het centrum van de stad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

– Noordwijk: In Noordwijk (ZH) bevindt Van Limburg Stirumstraat 23 zich in postcode 2201 JM. Deze locatie ligt in de buurt van het strand en biedt een rustige omgeving.

– Utrecht: In Utrecht wordt Van Limburg Stirumstraat 23 aangetroffen in postcode 3581 VC. Deze straat is gunstig gelegen nabij het stadscentrum en heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer.

– Zutphen: In Zutphen bevindt Van Limburg Stirumstraat 23 zich in postcode 7204 KE. Deze locatie is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige woonwijk met goede voorzieningen in de nabijheid.

Kenmerken van Van Limburg Stirumstraat 23

De woning op Van Limburg Stirumstraat 23 heeft verschillende kenmerken die de interesse van potentiële kopers kunnen wekken. Enkele van deze kenmerken zijn:

– Afmetingen: De woning heeft een bepaalde grootte, variërend van het aantal slaapkamers tot de totale oppervlakte. Afhankelijk van de locatie en het type woning kunnen deze afmetingen variëren.

– Bouwstijl: De bouwstijl van de woning kan ook een belangrijk kenmerk zijn. Sommige woningen zijn bijvoorbeeld modern en strak, terwijl andere meer traditioneel en sfeervol zijn.

– Voorzieningen: Het is ook belangrijk om te weten welke voorzieningen beschikbaar zijn in en rondom de woning. Denk hierbij aan parkeergelegenheid, tuin, balkon, of andere speciale functies.

– Staat van het pand: Het is altijd essentieel om te controleren in welke staat de woning verkeert voordat u een aankoop doet. Dit omvat zaken als onderhoud, renovaties, en eventuele gebreken.

Het is raadzaam om een ​​bezichtiging te regelen om de woning zelf te inspecteren en een volledig beeld te krijgen van de kenmerken en staat van Van Limburg Stirumstraat 23.

Woningen te koop op Van Limburg Stirumstraat 23

Van Limburg Stirumstraat 23 is een gewilde locatie en trekt veel geïnteresseerden aan. Op dit adres zijn regelmatig woningen te koop. Potentiële kopers kunnen meer informatie vinden over de beschikbare woningen op websites zoals Funda.nl. Op deze websites kunt u foto’s van het pand bekijken, informatie over de prijs en kenmerken van de woning vinden en contact opnemen met de makelaar voor bezichtigingen of verdere informatie.

Woningen verkocht op Van Limburg Stirumstraat 23

Naast woningen die te koop worden aangeboden, zijn er ook woningen verkocht op Van Limburg Stirumstraat 23. Gegevens over verkochte woningen zijn te vinden op verkoopsites zoals Funda.nl en Huispedia.nl. Dit geeft potentiële kopers inzicht in de prijzen en trends op dit specifieke adres.

Vergelijkbare woningen in de omgeving

Naast de woningen op Van Limburg Stirumstraat 23 in verschillende steden, zijn er ook vergelijkbare woningen in de omgeving te vinden. Potentiële kopers kunnen overwegen om ook naar deze alternatieven te kijken. Dit kan helpen bij het vergelijken van de prijzen, kenmerken en locaties om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Van Limburg Stirumstraat 23 in Den Haag

In Den Haag is Van Limburg Stirumstraat 23 gelegen in het centrum van de stad. Deze locatie biedt de nabijheid van tal van voorzieningen, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer. Het is een populaire locatie voor diegenen die willen genieten van het stadsleven.

Van Limburg Stirumstraat 23 in Noordwijk (ZH)

In Noordwijk (ZH) ligt Van Limburg Stirumstraat 23 in een rustige omgeving dicht bij het strand. Deze locatie is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen levensstijl en willen genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Van Limburg Stirumstraat 23 in Utrecht

In Utrecht is Van Limburg Stirumstraat 23 gunstig gelegen nabij het stadscentrum. Deze locatie biedt toegang tot alle voorzieningen van de stad, zoals winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het is een levendige plek voor diegenen die in een bruisende omgeving willen wonen.

Van Limburg Stirumstraat 23 in Zutphen

In Zutphen biedt Van Limburg Stirumstraat 23 een rustige woonomgeving met goede voorzieningen in de buurt. Hier kunnen bewoners genieten van de charme van een historische stad en tegelijkertijd profiteren van een vredige levensstijl.

In conclusie is Van Limburg Stirumstraat 23 een adres dat veel interesse wekt bij potentiële kopers en vastgoedgeïnteresseerden. Met woningen te koop en verkocht op verschillende locaties, is het belangrijk om de kenmerken, beschikbaarheid en prijzen van de woningen op dit adres te onderzoeken. Door vergelijkbare woningen in de omgeving te bekijken en alle relevante informatie te verzamelen, kunnen geïnteresseerden een weloverwogen beslissing nemen met betrekking tot woningen op Van Limburg Stirumstraat 23.

FAQs:

1. Hoe kan ik meer informatie krijgen over woningen te koop op Van Limburg Stirumstraat 23?
Voor meer informatie over woningen te koop op Van Limburg Stirumstraat 23 kunt u websites zoals Funda.nl en Huispedia.nl raadplegen. Deze websites bieden gedetailleerde informatie over prijzen, kenmerken en contactgegevens van makelaars.

2. Waar kan ik gegevens vinden over woningen die verkocht zijn op Van Limburg Stirumstraat 23?
Gegevens over woningen die verkocht zijn op Van Limburg Stirumstraat 23 kunt u vinden op websites zoals Funda.nl en Huispedia.nl. Deze websites bieden informatie over verkoopprijzen en trends op dit specifieke adres.

3. Zijn er vergelijkbare woningen in de buurt van Van Limburg Stirumstraat 23?
Ja, er zijn vergelijkbare woningen te vinden in de buurt van Van Limburg Stirumstraat 23. Door naar deze alternatieven te kijken, kunt u de prijzen, kenmerken en locaties vergelijken om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

4. Wat zijn enkele kenmerken van woningen op Van Limburg Stirumstraat 23?
Enkele kenmerken van woningen op Van Limburg Stirumstraat 23 zijn onder andere de afmetingen, bouwstijl, voorzieningen en staat van het pand. Het is raadzaam om een ​​bezichtiging te regelen om deze kenmerken zelf te ervaren en een volledig beeld te krijgen van de woning.

5. Wat is de gunstige locatie van Van Limburg Stirumstraat 23 in Den Haag?
Van Limburg Stirumstraat 23 in Den Haag is gelegen in het centrum van de stad. Deze locatie biedt de nabijheid van winkels, restaurants en openbaar vervoer, waardoor het een populaire plek is voor diegenen die willen genieten van het stadsleven.

6. Welke voordelen biedt Van Limburg Stirumstraat 23 in Noordwijk (ZH)?
Van Limburg Stirumstraat 23 in Noordwijk (ZH) ligt dicht bij het strand en biedt een rustige omgeving. Deze locatie is ideaal voor diegenen die willen genieten van een ontspannen levensstijl en de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

7. Waarom is Van Limburg Stirumstraat 23 in Utrecht een populaire keuze?
Van Limburg Stirumstraat 23 in Utrecht ligt gunstig nabij het stadscentrum. Deze locatie biedt toegang tot alle voorzieningen van de stad, zoals winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het is een levendige plek voor diegenen die in een bruisende omgeving willen wonen.

8. Welke voordelen heeft Van Limburg Stirumstraat 23 in Zutphen?
Van Limburg Stirumstraat 23 in Zutphen biedt een rustige woonomgeving met goede voorzieningen in de buurt. Bewoners kunnen genieten van de charme van een historische stad en tegelijkertijd profiteren van een vredige levensstijl.

Categories: Top 18 Van Limburg Stirumstraat 23

Van Limburg Stirumstraat, Amsterdam
Van Limburg Stirumstraat, Amsterdam

Van Limburg Stirumstraat Noordwijk

Van Limburg Stirumstraat Noordwijk: Een In-Depth Gids

Van Limburg Stirumstraat is een straat die gelegen is in de prachtige plaats Noordwijk, Nederland. Deze straat trekt veel belangstelling vanwege zijn unieke kenmerken en charmante sfeer. In dit artikel zullen we dieper ingaan op Van Limburg Stirumstraat Noordwijk, de geschiedenis, de attracties en andere interessante aspecten van deze plek.

Geschiedenis van Van Limburg Stirumstraat Noordwijk

Van Limburg Stirumstraat is vernoemd naar het Nederlandse adellijke geslacht Van Limburg Stirum. Deze familie heeft een belangrijke rol gespeeld in de Nederlandse geschiedenis. De straat werd aangelegd in de late 19e eeuw en heeft sindsdien zijn charme behouden. De architectuur van de huizen langs de straat weerspiegelt de stijl uit die tijd, waardoor een unieke sfeer ontstaat.

Attracties in Van Limburg Stirumstraat Noordwijk

Van Limburg Stirumstraat Noordwijk biedt verschillende attracties en bezienswaardigheden voor zowel bewoners als bezoekers. Hier zijn enkele van de hoogtepunten:

1. Strand: De straat ligt op loopafstand van het prachtige strand van Noordwijk. Bezoekers kunnen genieten van een ontspannen dag op het strand, zonnebaden, zwemmen in de zee of wandelen langs de kustlijn.

2. Winkels en restaurants: Langs Van Limburg Stirumstraat vind je diverse winkels en restaurants waar je kunt genieten van lekker eten en winkelen. Proef heerlijke gerechten uit de Nederlandse keuken of vind unieke items in de boetiekjes.

3. Cultuur en geschiedenis: Noordwijk heeft een rijke geschiedenis en cultuur. Bezoekers kunnen diverse musea en historische bezienswaardigheden verkennen, zoals het Atlantikwall Museum, Museum Noordwijk en de Oude Jeroenskerk.

4. Natuur: Noordwijk is omgeven door prachtige natuurlijke landschappen. Maak een wandeling of fietstocht door de duinen en ontdek de schoonheid van het gebied.

Van Limburg Stirumstraat Noordwijk op de vastgoedmarkt

Van Limburg Stirumstraat Noordwijk is ook een populaire plek op de vastgoedmarkt. De huizen langs deze straat hebben een unieke architectonische stijl en zijn erg gewild. Veel van de woningen zijn prachtig gerestaureerd en bieden moderne voorzieningen met behoud van historische charme. Wonen in Van Limburg Stirumstraat Noordwijk biedt een unieke ervaring en een gevoel van gemeenschap.

Veelgestelde vragen over Van Limburg Stirumstraat Noordwijk

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over Van Limburg Stirumstraat Noordwijk:

1. Waar kan ik meer informatie vinden over een specifiek huis in Van Limburg Stirumstraat Noordwijk?

Voor meer informatie over een specifiek huis in Van Limburg Stirumstraat Noordwijk kun je terecht op vastgoedwebsites zoals Funda en Huispedia. Deze websites bieden gedetailleerde informatie en foto’s van beschikbare woningen.

2. Wat zijn enkele populaire attracties in de buurt van Van Limburg Stirumstraat Noordwijk?

Enkele populaire attracties in de buurt van Van Limburg Stirumstraat Noordwijk zijn het Space Expo museum, de Keukenhof-tuinen en de Vuurtoren Noordwijk. Deze plaatsen bieden unieke ervaringen en zijn zeker een bezoek waard.

3. Is Van Limburg Stirumstraat Noordwijk een veilige buurt om te wonen?

Ja, Van Limburg Stirumstraat Noordwijk wordt over het algemeen beschouwd als een veilige buurt om te wonen. Zoals altijd is het echter belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen en je aan de algemene veiligheidsrichtlijnen te houden.

4. Zijn er openbaar vervoersmogelijkheden in de buurt van Van Limburg Stirumstraat Noordwijk?

Ja, er zijn verschillende openbaar vervoersmogelijkheden in de buurt van Van Limburg Stirumstraat Noordwijk. Noordwijk is goed verbonden met omliggende steden en dorpen via bussen en treinen.

Conclusie

Van Limburg Stirumstraat Noordwijk is een prachtige straat met een rijke geschiedenis, unieke architectuur en een bruisende gemeenschap. Het biedt verschillende attracties en een geweldige plek om te wonen. Of je nu geïnteresseerd bent in de geschiedenis, cultuur, stranden of vastgoedmarkt, Van Limburg Stirumstraat Noordwijk heeft voor elk wat wils. Breng een bezoek aan deze betoverende straat en ontdek zelf de charme en schoonheid ervan.

Bronnen:
– Van Limburg Stirumstraat 23 2515 PA Den Haag (https://www.funda.nl/koop/den-haag/huis-42130089-van-limburg-stirumstraat-23/)
– Van Limburg Stirumstraat 23 2201 JM Noordwijk (ZH) (https://www.funda.nl/koop/verkocht/noordwijk-zh/huis-42048625-van-limburg-stirumstraat-23/)
– Van Limburg Stirumstraat 23 – Den Haag (https://www.pararius.nl/huis-te-koop/den-haag/9dabfadc/van-limburg-stirumstraat)
– Van Limburg Stirumstraat 23 2201 JM Noordwijk – Huispedia (https://huispedia.nl/noordwijk/2201jm/van-limburg-stirumstraat/23)
– Van Limburg Stirumstraat 23, Utrecht (3581 VC) – Huispedia (https://huispedia.nl/utrecht/3581vc/van-limburg-stirumstraat/23)
– Van Limburg Stirumstraat 23, Zutphen (7204 KE) (https://kadastralekaart.com/adres/zutphen-van-limburg-stirumstraat-23/0301200000006381)

Van Limburg Stirumstraat 27 Noordwijk

Van Limburg Stirumstraat 27 in Noordwijk: Een Gids met Gedetailleerde Informatie

Inleiding

Welkom bij onze gedetailleerde gids over Van Limburg Stirumstraat 27 in Noordwijk. In dit artikel zullen we in-depth informatie verstrekken over deze locatie, inclusief de specifieke kenmerken en details van het pand. We zullen ook enkele concepten en principes uitleggen die relevant zijn voor deze plek. Lees verder om alles te ontdekken wat u moet weten over Van Limburg Stirumstraat 27 in Noordwijk.

Van Limburg Stirumstraat 27 in Noordwijk

Van Limburg Stirumstraat 27 is een woning gelegen in de prachtige stad Noordwijk. De straatnaam is een eerbetoon aan het Nederlandse adellijke huis Van Limburg Stirum. Deze specifieke woning is gelegen aan Van Limburg Stirumstraat, nummer 27. Het pand heeft verschillende unieke kenmerken en biedt een comfortabel en modern woongevoel.

De woning

Van Limburg Stirumstraat 27 is een ruime woning met moderne voorzieningen. De woning beschikt over meerdere kamers, waaronder slaapkamers, een woonkamer, een keuken en badkamers. Het interieur is stijlvol ontworpen en biedt een aangename woonomgeving.

De locatie

Gelegen in Noordwijk, biedt Van Limburg Stirumstraat 27 een gunstige locatie voor bewoners. Noordwijk is een populaire badplaats in Nederland, bekend om zijn prachtige stranden en levendige sfeer. Het is een geweldige plek om te wonen, met tal van recreatieve activiteiten, winkels en restaurants in de buurt. Bovendien is de buurt goed verbonden met omliggende steden en dorpen, waardoor het gemakkelijk is om naar andere bestemmingen te reizen.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de afmetingen van de woning?

De exacte afmetingen van de woning kunnen variëren. We raden aan om contact op te nemen met de vermeldingsagent of de eigenaar van het pand voor gedetailleerde informatie over de afmetingen.

2. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Van Limburg Stirumstraat 27?

Ja, de woning heeft parkeergelegenheid beschikbaar. Er is mogelijk een eigen parkeerplaats of een parkeergelegenheid in de buurt van de straat. Raadpleeg de vermeldingsagent of eigenaar voor meer informatie over de parkeermogelijkheden.

3. Zijn er voorzieningen in de buurt?

Van Limburg Stirumstraat 27 is gunstig gelegen en biedt gemakkelijke toegang tot verschillende voorzieningen. In de nabije omgeving vindt u winkels, restaurants, scholen en recreatieve faciliteiten. Noordwijk zelf staat bekend om zijn bruisende sfeer en heeft een breed scala aan voorzieningen voor bewoners.

4. Hoe is de verbinding met omliggende steden en dorpen?

Noordwijk heeft goede verbindingen met omliggende steden en dorpen. Het is gemakkelijk om te reizen naar nabijgelegen plaatsen zoals Den Haag, Leiden en Amsterdam met behulp van het openbaar vervoer of de auto. De woning in Van Limburg Stirumstraat 27 biedt dus een uitstekende uitvalsbasis voor mensen die regelmatig willen reizen.

Conclusie

Van Limburg Stirumstraat 27 in Noordwijk is een prachtige woning gelegen in een aantrekkelijke buurt. De locatie biedt gemakkelijke toegang tot voorzieningen en recreatieve activiteiten, waardoor het een geweldige plek is om te wonen. Met moderne faciliteiten en een stijlvol interieur biedt deze woning een comfortabele woonervaring. Neem contact op met de vermeldingsagent of eigenaar voor meer informatie over Van Limburg Stirumstraat 27 en ontdek zelf de vele voordelen van deze locatie.

Referenties:
– [Van Limburg Stirumstraat 23 2515 PA Den Haag](https://www.funda.nl/koop/den-haag/huis-42130089-van-limburg-stirumstraat-23/)
– [van Limburg Stirumstraat 23 2201 JM Noordwijk (ZH)](https://www.funda.nl/koop/verkocht/noordwijk-zh/huis-42048625-van-limburg-stirumstraat-23/)
– [Van Limburg Stirumstraat 23 – Den Haag](https://www.pararius.nl/huis-te-koop/den-haag/9dabfadc/van-limburg-stirumstraat)
– [van Limburg Stirumstraat 23 2201 JM Noordwijk – Huispedia](https://huispedia.nl/noordwijk/2201jm/van-limburg-stirumstraat/23)
– [Van Limburg Stirumstraat 23, Utrecht (3581 VC) – Huispedia](https://huispedia.nl/utrecht/3581vc/van-limburg-stirumstraat/23)
– [van Limburg Stirumstraat 23, Zutphen (7204 KE)](https://kadastralekaart.com/adres/zutphen-van-limburg-stirumstraat-23/0301200000006381)

Aggregeren 36 van limburg stirumstraat 23

Huis Te Koop: Van Limburg Stirumstraat 23 2515 Pa Den Haag [Funda]
Huis Te Koop: Van Limburg Stirumstraat 23 2515 Pa Den Haag [Funda]
Van Limburg Stirumstraat 23-A, Vlaardingen (3135 Np) - Kadastralekaart.Com
Van Limburg Stirumstraat 23-A, Vlaardingen (3135 Np) – Kadastralekaart.Com
Van Limburg Stirumstraat 23, Dieren (6951 Ea) - Kadastralekaart.Com
Van Limburg Stirumstraat 23, Dieren (6951 Ea) – Kadastralekaart.Com
Van Limburg Stirumstraat 23, Dieren (6951 Ea) - Kadastralekaart.Com
Van Limburg Stirumstraat 23, Dieren (6951 Ea) – Kadastralekaart.Com
Van Limburg Stirumstraat 23-A, Vlaardingen (3135 Np) - Kadastralekaart.Com
Van Limburg Stirumstraat 23-A, Vlaardingen (3135 Np) – Kadastralekaart.Com
Van Limburg Stirumstraat 23, Dieren (6951 Ea) - Kadastralekaart.Com
Van Limburg Stirumstraat 23, Dieren (6951 Ea) – Kadastralekaart.Com
Woning Van Limburg Stirumstraat 23 Noordwijk (Zh) - Oozo.Nl
Woning Van Limburg Stirumstraat 23 Noordwijk (Zh) – Oozo.Nl
Verkocht: Van Limburg Stirumstraat 23 2201 Jm Noordwijk (Zh) [Funda]
Verkocht: Van Limburg Stirumstraat 23 2201 Jm Noordwijk (Zh) [Funda]
Verkocht: Van Limburg Stirumstraat 23 2201 Jm Noordwijk (Zh) [Funda]
Verkocht: Van Limburg Stirumstraat 23 2201 Jm Noordwijk (Zh) [Funda]
Huis Te Koop: Van Limburg Stirumstraat 23 2515 Pa Den Haag [Funda]
Huis Te Koop: Van Limburg Stirumstraat 23 2515 Pa Den Haag [Funda]
Woning Van Limburg Stirumstraat 23 Noordwijk (Zh) - Oozo.Nl
Woning Van Limburg Stirumstraat 23 Noordwijk (Zh) – Oozo.Nl
Sold: Van Limburg Stirumstraat 21, Nijmegen (6535 Xe) - Driessen Makelaardij
Sold: Van Limburg Stirumstraat 21, Nijmegen (6535 Xe) – Driessen Makelaardij
Van Limburg Stirumstraat 4A, Gouda - Bij Viavesta Woningmakelaardij
Van Limburg Stirumstraat 4A, Gouda – Bij Viavesta Woningmakelaardij

See more here: tinnongtuyensinh.com

Learn more about the topic van limburg stirumstraat 23.

See more: https://tinnongtuyensinh.com/geld blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *